Σελίδες

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Οταν καταλάβουμε την εξουσία, πρέπει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια σε λαθροέποικους

Όταν θα καταλάβουμε την εξουσία θα προχωρήσουμε σε επίθεση φιλίας απέναντι στους λαθροέποικους. Θα τους καλούμε στο πρωθυπουργικό γραφείο, θα τρώμε μαζί τους , θα πηγαίνουμε σε δικές τους εκδηλώσεις και θα φωτογραφιζόμαστε μαζί τους, θα σεβόμαστε απόλυτα τα δικά τους ήθη και έθιμα και παραδόσεις, αλλά .....

Ενώ κανένας δεν θα μπορεί να μας κατηγορήσει για ξενοφοβία και ρατσισμό, θα εφαρμόσουμε πρόγραμμα εξόδου των λαθροέποικων από την Ελλάδα. Αυτό θα περιλαμβάνει μείωση των επιδομάτων στους λαθροέποικους με το πρόσχημα της οικονομικής κρίσης και "τώρα είναι καιρός να βρουν δουλειά", απαγόρευση της ελεύθερης μετακίνησης τους μέσω μέσων μαζικής μεταφοράς, αυστηροποιηση λόγο τρομοκρατίας των συνδέσεων κινητών  τηλεφώνων έτσι  ώστε να μην μπορούν να έχουν  πρόσβαση  στην επικοινωνία και έξοδος τους από τις δομές φιλοξενίας. Έτσι η κατάσταση τους θα ομοιάζει χειρότερα από φυλακή. Οπότε το αποτέλεσμα θα είναι να βρουν τρόπους και να φύγουν ή να κάνουν παράνομη δραστηριότητα. Όσοι κάνουν την παράνομη δραστηριότητα θα έχουμε και πρακτικό λόγο απέλασης από την Ελλάδα, αλλά ταυτόχρονα θα τιμωρείται και ο γηγενής συνεργός τους εάν υπάρχει .

Έτσι χωρίς να πέσει ούτε μια τουφεκιά σιγα αλλά σταθερά οι ροές λαθροέποικων θα μειωθούν και αυτοί που έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα ή θα επιστρέψουν η θα πάνε σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα να μεταφέρουν το πρόβλημα της κοινωνικής ανομοιογένειας εκεί. Για τα συμφέροντα του ελληνισμού το δεύτερο είναι καλύτερο γιατί :

Η Ευρώπη πρέπει να καταστρέφει
Η Τουρκία πρέπει να καταστραφεί
Πρέπει να γίνει Επανελληνοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου