Σελίδες

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Θα πρέπει να γίνουν πολλές τουρκικές ενώσεις στην Θράκη που θα μιλάνε για ένωση με την μητέρα Ελλάδα.

Πολύς λόγος γίνεται για την τουρκική Ένωση Θράκης και την πιθανότητα να αποτελέσει τον δούρειο ίππο για την απόσπαση της περιοχής (όπως αυτό που έγινε στην Καταλονία).

Όμως οι Έλληνες πρέπει να τρέξουν και να σκεφτούν εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης αυτής της πιθανότητας. Αυτό που μπορεί να γίνει είναι να δημιουργηθούν πολλές τουρκικές ενώσεις Ξάνθης, Θράκης, Κομοτηνής, οι οποίες θα διασπάσουν τους μουσουλμάνους αδελφούς μας και αντί να μιλάνε για απόσχιση, να μιλάνε για ένωση με την μαμά Ελλάδα.

Να διαδίδουν ότι μπορεί να αποτελούμε ξεχωριστή θρησκευτική μειονότητα , εν τουτης με την μητέρα Ελλάδα αποτελούμε ομοεθνεία. Η Ελλάδα επίσης σέβεται τις θρησκευτικές μας αντιλήψεις και δεν μας κακομεταχειρίζεται.

Να λένε κάτι το οποίο ισχύει, ότι δηλαδή όσο είμαστε ξεχωριστό κράτος από την Τουρκία, η Τουρκία μας χρηματοδοτεί γιατί θέλει να μας εντάξει στα σύνορα της, ενώ εάν ενωθούμε τότε θα μας φορολογήσει για να αποσβέσει τα χρήματα που έχει επενδύσει σε εμάς.

Να λένε ότι όσο είμαστε ξένοι προς την Τουρκία, η Τουρκία δεν μπορεί να μας χρησιμοποιήσει σαν στρατιώτες στον εμφύλιο πόλεμο και στους πολέμους που κάνει στα νοτιοανατολικά της σύνορα, και η Ελλάδα δεν μας στέλνει στα σύνορα και έτσι έχουμε μια πολύ βολική κατάσταση για τα νεαρά πομακόπουλα. Εάν ενταχθούμε στην Τουρκία θα μας χρησιμοποιήσει σαν πρόβατα για σφαγή στα νοτιοανατολικά της σύνορα.

Επίσης πόλοι πατριώτες ξεχνάνε την ανατολική Θράκη η οποία είναι υπό τουρκικό ζυγό. Τέτοιες ενώσεις θα μπορούν να ζητήσουν την ανεξαρτητοποίηση της ανατολικής Θράκης σε πρώτη φάση, και την ένωση της με την μητέρα Ελλάδα σε δεύτερη φάση.

Η Τουρκία πρέπει να καταστρέφει
Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί
Πρέπει να γίνει Επανελληνοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου