Σελίδες

Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Η προπαγάνδα τους βρωμάει ευρωπαϊσμό

Πολύς λόγος γίνεται το τελευταίο διάστημα στις τηλεοράσεις για την υψηλή φορολογία στην Ελλάδα. Αφήνουν να εννοηθεί τεχνιέντος τα κανάλια ότι την υψηλή φορολογία την επέβαλε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ με σκοπό να καρπωθούν από τον κόπο των Ελλήνων πολιτών.

Η προπαγάνδα τους όμως βρωμάει αμφισβήτηση από πολλές μεριές. Αρχικά η φορολαιλαπα δεν είναι κάτι καινούργιο. Από τότε που μπήκαμε στα μνημόνια η φορολογία έχει εκτοξευθεί και αυτό δεν είναι μόνο έργο του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι και έργο της κυβέρνησης του Σαμαρά και του προκατόχου του Παπαδήμου, αλλά και των προκατόχων τους Παπανδρέου, Καραμανλή, Σιμίτη, Παπανδρέου μπαμπά, Μητσοτάκη, Καραμανλή γέρου, κ.λ.π.

Η φορολογία άρχισε να αυξάνεται από το περιβόητο "ανοίκομεν εις την Δύση", από την είσοδο μας στην ΕΟΚ και μετέπειτα Ευρωπαϊκή Ένωση, και δεν είναι τόσο επιλογή της Ελλάδος, αλλά επιλογή της ΕΕ. Τρανή απόδειξη περί τούτου είναι ότι σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη το ΦΠΑ και ο φόρος εισοδήματος είναι σε δυσθεώρατα επίπεδα. Στην Γερμανία μεταναστεύουν επιχειρήσεις, στην Γαλλία αλλάζουν ηπικοοτητα οι πλούσιοι και γενικότερα η κατάσταση λίγο πολύ είναι ίδια σε όλες τις θεωρητικά αναπτυγμένες χώρες.

Στις χώρες της Βόρειας Ευρώπης που κατά κύρια βάση η οικονομία τους στηρίζεται στην βιομηχανία , αυτή η πολιτική έχει ένα πολύ σημαντικό λόγο που ισχύει: με την βαριά φορολογία δεν αφήνει τον οποιονδήποτε να ανοίξει βιομηχανία. Έτσι κατά αυτόν τον τρόπο οι βορειοευρωπαίοι προστατεύουν την οικονομία τους και διασφαλίζουν την αειφορία της. Για τον ίδιο λόγο οι ευρωπαϊκές χώρες έχουν φτιάξει ένα σύστημα που βασίζεται στην τεράστια γραφειοκρατία με κύριο στόχο να αποκτάει πλεονέκτημα αυτός που ίδι έχει την βιομηχανία από αυτόν που πάει να την ξεκινήσει.

Όμως αυτός ο προστατευτισμός που εφαρμόζει υποχρεωτικά  και μονομερώς η ΕΕ στην Ελλάδα, που βασίζεται στις μικρές επιχειρήσεις, που μπορεί ανάλογα με την περίσταση να αλλάζουν αντικείμενο, είναι πολύ μεγάλος βραχνάς και θηλιά που πνίγει σιγά σιγά την ελληνική οικονομία, γιατί την καθιστά μη ευέλικτη και μη καινοτόμα.

Αμέσως μετά την έξοδο μας από την ΕΕ και το ευρώ και την κατάληψη της εξουσίας από τις πατριωτικές αντιμνημονιακές δυνάμεις , ο ΙΕΡΑΚΣ θα επιβάλλει μικρή φορολογία και ελάχιστο ΦΠΑ (με στόχο την εξολόθρευση αυτού του άδικου φόρου), και θα καταργήσει την τεράστια γραφειοκρατεία που εξυπηρετεί μόνο τους εχθρούς του ελληνισμού και τους γραφειοκράτες. Ούτος η άλλος ή τόση γραφειοκρατεία, με πρόσχημα την ασφάλεια των προϊόντων και του καταναλωτή, δεν εμπόδισε καθόλου τα τεράστια διατροφικά σκάνδαλα των βορειοευρωπαιων, με τις τρελές αγελάδες, το κρέας αλόγου στα λουκάνικα, τα μολυσμένα γάλατα και τα δηλητηριασμένα αυγά. 

Η Ευρώπη πρέπει να καταστρέφει
Η Τουρκία πρέπει να καταστρέφει
Πρέπει να γίνει Επανελληνοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου