Σελίδες

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΙΕΡΑΚΣ καλεί σε αντίσταση τους κατοίκους του Ωραιοκάστρου

Η ΙΕΡΑΚΣ καλεί σε αντίσταση τους κατοίκους του Ωραιόκαστρου και τους προτείνει τις εξής λύσεις στο πρόβλημά τους. 

1η λύση : Μη αιματηρό αλλά πολεμικό χτύπημα στον εχθρό μέσω της προπαγάνδας.


Οι εν λόγο αλληλέγγυοι όπως αναφέρει παραπάνω πρέπει να δεχθούν επιθέσεις φραστικές από γκρούπ πολιτών οι οποίοι να τους κατηγορούν για πολύ άσχημα πράγματα (χωρίς να πέσει ούτε ένα χτύπημα και χωρίς να ανοίξει ρουθούνι). Οι πολίτες του Ωραιόκαστρου μπορούν να χρησιμοποιήσουν την φαντασία τους, εμείς από την μεριά μας τους βοηθάμε με κάποιες εκφράσεις:

Πράκτωράκια , μισέλληνες, ισλαμοφασίστες, ματωμένα λεφτά παίρνετε, φύγετε από εδώ, φασίστες, εσύ που το παίζεις αλληλέγγια σου αρέσει να φοράς μπούρκα (για γυναίκες), εσύ που το παίζεις αλλυλέγγιος πόσες σκλάβες του σεξ έχεις (για τους άντρες), θέλετε να μας κάνετε Συρία και Τουρκία, δεν θα περάσει ο ισλαμοφασισμός, εκμεταλλευτές ανθρώπινων ψυχών, εμπόριο σαρκός κάνετε, πόσους καθαρίσατε για να τους πάρετε τα όργανα?, από που τα παίρνετε ρε?, πόσα σας δίνουν για να έρθετε εδώ?, get out of here, this country is not yours, you are ratzist against hellinism, you are nazi because you help them, κ.λ.π. 

Η φαντασία των πολιτών μπορεί καιπρέπει να πάει ακόμα ποιό μακριά και στις συγκεντρώσεις που κάνουν πιθανός θα φτάσουν σε ακόμα καλύτερα και ποιό αποδοτικά συνθήματα (για να υπάρχει και οργανωτική εξέλιξη). Καλό θα είναι στις επιθέσεις να χρησιμοποιούνται και κάποια γιαούρτια, κάποια αυγά ή καμία ντομάτα και οπωσδήποτε αυτές οι επιθέσεις να καταγράφονται από 2-3 κηνιτά ή κάμερες και μετά να προβάλλονται στο διαδίκτυο. Η καταγραφή θα έχει 2 σκοπούς. Πρώτον να μην μπορεί κανένας να κατηγορήσει τους πολίτες ότι χτυπήσανε κόσμο και δεύτερον όταν ανεβούν αυτές οι επιθέσεις να τις δει πολύς κόσμος και να αρχίσει να γυρίζει η συνείδηση των πολιτών όλης της Ελλάδος που μπορεί να μεταφραστεί σε αλλαγή της συναισθηματικής κατάστασης του Έλληνα και αλλαγή του πολιτικού σκηνικού προς όφελος των κατοίκων. Ειδικά εάν χτυπηθεί κάποιος πολίτης έστω και λίγο οι επιθέσεις πρέπει να πάρουν διάσταση χιονοστιβάδας. Τα πάντα πρέπει να καταγράφονται, γιατί ο εικονικός πόλεμος είναι ποιό σημαντικός από τον κανονικό πόλεμο. 

2η λύση : Η νομική λύση που δίνει στην συνέντευξή του ο μέχρι πρόσφατα συστημικός Πάγκαλος 


Βέβαια αυτή η λύση έχει τα εξής μειονεκτήματα. Πρώτον ότι θα φύγουν από το Ωραιόκαστρο και θα τους πάνε αλλού, και δεύτερον ότι μπορεί ο εισαγγελέας για να μην χάσει την δουλειά του να κάνει τα στραβά μάτια όπως στην Ειδομένη. 

3η λύση : Η απευθείας επίθεση. Η λύση αυτή είναι αποδοτική (γιατί καλύτερα τώρα που είναι λιγότεροι και όχι τόσο οργανωμένοι παρά αργότερα που θα κατατοπιστούν και θα έχουν δικαιώματα και θα  αναπαραχθούν κιόλας ), αλλά πρώτον θα στρέψουν κάποιο μέρος του Ελληνικού πληθυσμού εναντίων τους, θα έχουν νομικά προβλήματα με το κατοχικό καθεστώς. Αντίμετρα δεν θα υπάρξουν από τους λαθροέποικους ούτε από τις ΜΚΟ αλλά μπορεί να υπάρξουν από τους ασφαλίτες που θέλουν να το παίζουν αναρχικοί. 

Οπότε η καλύτερη λύση φαντάζει η πρώτη και αυτή καλούμε τους πολίτες να εκτελέσουν. 

Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί. 
Η Τουρκία πρέπει να καταστραφεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου