Σελίδες

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Πως μπορεί ρεαλιστικά να επιτευχθεί η δημογραφική αύξηση που είναι αναγκαία για την απαλλοτρίωση εδαφών και την δημιουργία Ελληνικού imperium στην Μεσόγειο

Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναλάβουμε τα λάθη των Ρωμαίων, των Χριστιανών και των Αμερικανών, των Ρώσων των Κινέζων και των ισλαμιστών. Θα πρέπει να διδαχθούμε από αυτές τις αυτοκρατορίες, από τους Ρωμαίου την προνοητικότητα του κάθε βασιλιά πριν οριστεί βασιλέας να χρήζει διαδόχους (να μην επαναληφθεί το λάθος του Μ. Αλέξανδρου), από τους χριστιανούς τον τρόπο να ενοποιούν περιοχές δια τις βίας που ποιο πριν ήταν τελείως διαφορετικές μεταξύ τους, από τους Αμερικάνους την τεχνολογική υπεροχή τους, από τους Ρώσους την προπαγάνδα και τον πόλεμο μέσω αντιπροσώπων, από τους Κινέζους την διοικητική αξιοκρατία, την ευγονική και τον μακροχρόνιο σχεδιασμό και από τους ισλαμιστές την πλατιά οργάνωση δικτύου και την ταχύτατη αναπλήρωση απωλειών σε διοικητικά στελέχη.

Όμως για να είναι σταθερή και υπερ-αιωνόβια η Ελληνική νέα τάξη πραγμάτων (Ελληνικό imperium) πρέπει να στηρίζεται σε ορισμένες αρχές. Αρχικά πρώτα πρέπει να υπάρχουν οι απαραίτητοι αριθμοί Ελλήνων. Όμως σε μια χώρα με οικονομικά προβλήματα, με συνεχείς πολέμους και με περιορισμένα γεωγραφικά σύνορα αυτό πως θα επιτευχθεί?





Μια πολύ καλή λύση είναι η πολυτεκνία από τα ζευγάρια να μπορεί να συντηρηθεί μέσω κοινωνικών οργανισμών που θα ξεκινάνε από τα κάτω. 2-3 εύποροι συμπολίτες οργανώνουν ένα ολοήμερο σχολείο το οποίο για τους Έλληνες να είναι δωρεάν η φοίτηση ή με πολύ μικρό αντίτιμο. Το σχολείο αυτό έχει Ελληνοκεντρικό προσανατολισμό και προετοιμάζει τα Ελληνόπουλα πνευματικά, σωματικά και ιδεολογικά για τον παντός τύπου πολέμους (οικονομικό, πολιτιστικό, στρατιωτικό, επαναστατικό κ.λ.π.) όπως και για την κοινωνική τους ολοκλήρωση. Οι γονείς μπορούν να αφήσουν εκεί τα παιδιά από τα 3-4 τους έτσι ώστε απλά αυτοί μετά να τα ελέγχουν, έτσι ώστε αυτοί να μπορούν να ασχοληθούν με τις πολεμικές (κάθε τύπου) επιχειρήσεις, με την οικονομική ή επιχειρηματική τους ασχολία και με την παραπέρα τεκνοποίηση. Με αυτόν τον τρόπο κάθε οικογένεια θα μπορεί να κάνει 4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15 απογόνους. Επίσης εάν για κάποιον λόγο υπάρχει διχασμός στον πατέρα και την μητέρα να επηρεάζει λίγο το παιδί και οι γονείς να μπορούν να συνεχίσουν. Ακόμα εάν ο πατέρας ή η μητέρα χάσουν την δουλεία τους ή απολυθούν το παιδί πάλι θα επηρεάζεται λίγο και δεν θα σταματήσει την πνευματική του ολοκλήρωση λόγο οικονομικών δυσκολιών. Με αυτόν τον τρόπο ακόμα και μονογονικές οικογένειες θα μπορούν να συνεχίσουν  την καθημερινότητά τους.

Πολύ μεγάλη προσοχή πρέπει να δοθεί αυτοί οι κοινωνικοί σχηματισμοί να μην έχουν χριστιανικό ή θεολογικό πρόσημο γιατί μπορεί να γίνουν άντρα ακολασίας. Βέβαια σε κάθε περίπτωση ο γονέας ή ο κηδεμόνας πρέπει να ελέγχει και εάν χρειάζεται να επεμβαίνει και να πάρει το παιδί. Αυτού του είδους οι κοινωνικοί σχηματισμοί μπορεί να προφυλάξουν το παιδί από ενδεχόμενη ορφάνια. Επίσης μπορούν να επιτρέψουν σε μια κοπέλα λόγο ατυχής εγκυμοσύνης να κρατήσει το παιδί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου