Σελίδες

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Το συμφέρον του Ελληνικού έθνους επιτάσσει να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε στροφή 180 μοιρών.

Το συμφέρον του Ελληνικού έθνους επιτάσσει να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε γεωπολιτική στροφή 180 μοιρών απευθείας.

Αυτήν την στιγμή στην Ρωσσοτουρκική αντιπαράθεση μας συμφέρει να υποστηρίξουμε τους Ρώσους, όχι ανοιχτά αλλά υποδόρια για να μην τα "χαλάσουμε" με τους σύμμαχους μας το ΝΑΤΟ. Η υποστήριξη πρέπει να συνεχιστεί μέχρι την διάλυση του τουρκικού κράτους και την δημιουργία Κουρδικής ομοσπονδίας που θα οδηγήσει στην δημιουργία κουρδικού κράτους. Αμέσως μετά πρέπει να είμαστε έτοιμοι να καταλάβουμε - απαλλοτριώσουμε τα εδάφη που ανοίκαν ιστορικά και προαιώνια στο Ελληνικό Έθνος, δηλαδή Μικρά Ασία ειδικά την Ιωνία, αλλά και ποιο βαθιά για να έχουμε στρατηγικό βάθος, και τα παράλια του πόντου. Σε αυτό το εγχείρημα θα έχουμε σαν βασικό σύμμαχο τις χώρες του ΝΑΤΟ που θα βλέπουν την Ελλάδα σαν την εξέλιξη της Τουρκίας στην στρατηγική της Ρωσσικής ανάσχεσης στην Μεσόγειο. Μια τέτοια εξέλιξη βολεύει περισσότερο τους συμμάχους του ΝΑΤΟ, γιατί η Ελλάδα είναι μια ποιο δημοκρατική χώρα από την Τουρκία, χωρίς τα εσωτερικά προβλήματα  και την ιστορική καταπίεση των λαών της δεύτερης.





Για να ενοποιηθεί ο χώρος της Ιωνίας και της σημερινής Ελλάδας θα πρέπει να γίνει μέσω της πατρώας - εθνικής θρησκείας των Ελλήνων. Εάν γίνει μέσω του χριστιανισμού ή του ισλαμισμού χριστιανοί και ισλαμιστές έχουν αβυσσαλέα και προαιώνια έχθρα που θα είναι αντίθετη στην ιστορική συνέχεια του κράτους που θα δημιουργηθεί. Ενώ αντίθετα η πατρώα θρησκεία μπορεί λόγο της φυσικής ανωτερότητας της να την εξαλείψει.  Επίσης οι αβρααμικές θρησκείες προάγουν σε μεγάλο βαθμό την μεμψιμοιρία, πράγμα που θα είναι αντίθετο στην οικονομική, κοινωνική, δημοκρατική και επιστημονική θωράκιση του κράτους. Του κράτους που θα επιφορτιστεί το κύριο βάρος της άμυνας απέναντι στην Ρωσία που θεωρητικά απειλεί το ΝΑΤΟ. Μέσω της θρησκείας, του πολιτισμού, της οικονομίας και του αθλητισμού θα πρέπει να γίνει μια πολιτιστική διείσδυση στις παρευξείνιες περιοχές που υπήρχε και υπάρχει Ελληνικό στοιχείο και εισοδηστικά να αποκτήσει ερείσματα.

Επίσης μέσο η πατρώα θρησκεία μπορεί από πλευράς ιστορικής δικαιοσύνης να αποτελέσει την νέμεση του Ρωσικού κράτους και την κατα-διάλυση του, επειδή το ίδιο βασίστηκε πάνω στον χριστιανισμό που γενοκτόνησε τον Ελληνισμό.

Σε αυτό τον τομέα δεν πρέπει να ξεχάσουμε και τους Έλληνες αδελφούς μας στην Σικελία και την κάτω Ιταλία. Με την διάλυση της ΕΕ και τις πολιτιστικές και οικονομικές διαφορές άνω και κάτω Ιταλίας θα ήταν ευκαιρία το επάνω κομμάτι εάν θέλει να παραμείνει στον παραπαίοντα οργανισμό της ΕΕ που θεωρητικά έχουν κοινά στοιχεία οργάνωσης και χρέους, ενώ το κάτω κομμάτι θα μπορούσε να ομοσπονδιοποιηθεί και στην συνέχεια να γίνει ένα ξεχωριστό κράτος με στόχο να είναι μεν ξεχωριστό κράτος, αλλά στην ουσία να είναι το ίδιο έθνος με τους Έλληνες της κεντρικής Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου