Σελίδες

Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Φασίστες,ναζί αλληλέγγυοι

Το σύνθημα που πρέπει να ακούγεται σε κάθε διαδήλωση ενάντια στον λαθροεποικισμό, στον ρατσισμό κατά των Ελλήνων και στην Ελληνοφοβία - γενοκτονία.




Οι ρατσιστές - αλληλέγγυοι του 4ου ραιχ, που υπάρχουν ενδείξεις ότι χρηματοδοτούνται από κοινού από σαουδαραβικά, τουρκικά και ευρωπαϊκά κεφάλαια, προσπαθούν να ενσταλάξουν ενοχές στους πατριώτες που πάνε να διαμαρτυρηθούν ενάντια στο εθνοκτόνο μνημόνιο και στην προσπάθεια αντικατάστασης τους από τριτοκοσμικούς φονταμενταλιστές. Μέχρι στιγμής το πετυχαίνουν παίζοντας στον άξονα ανθρωπιστής - ρατσιστής και αλληλέγγυος - χρυσαυγήτης. Προσέξτε ενώ αυτοί χρηματοδοτούνται από φασιστικά καθεστώτα όπως είναι το καθεστώς της Τουρκίας η της Σαουδική Αραβία ή μοναρχικά καθεστώτα όπως είναι η ΕΕ πάνε να παρουσιαστούν ως ανθρωπιστές ενώ αποποιούνται τον όρο φασίστας δίνοντας τον στον αντίπαλο απλό Έλληνα πατριώτη που θέλει απλά να ζήσει χωρίς να τον σκεπάζει το βάρος της θεοκρατίας.

Χρέος των πατριωτικών δυνάμεων είναι να κατεβάσουν την μπάλα χαμηλά και να προβούν σε αντεπίθεση, και με τα ίδια τα όπλα του εχθρού και να προπαγανδίζουν αλλάζοντας τον άξονα σε πατριώτης ανθρωπιστής - αλληλέγγυος φασίστας ναζί ανθελληνιστής ελληνοφοβικός. Τον όρο φασίστας και νάζι επειδή έχει γίνει πολύ μεγάλη προσπάθεια να πάρει αρνητικό πρόσημο, πρέπει οπωσδήποτε να χαρακτηρίζει τους εκπροσώπους των πληρωμένων ΜΚΟ που προσπαθούν να γενοκτονίσουν - αντικαταστήσουν τον ελληνικό λαό.

Συνθήματα όπως

φασίστες - ναζί - αλληλέγγυοι

Προδότες - ναζί - αλληλέγγυοι

Όχι στο εθνοκτόνο μνημόνιο και τον λαθροεποικισμό

Όχι στην συνδυασμένη προσπάθεια της Τουρκία και Γερμανίας μέσο λαθροεποικισμού και μνημονίων για δημιουργία τετελεσμένων στο Αιγαίο.

Όχι στα κοινά ιμπεριαλιστικά σχέδια φασιστοισλαμιστών και γερμανών ναζί.

Όχι στο ρατσισμό κατά των Ελλήνων.

Όχι στον μαρτυρικό θάνατο των ομοφυλόφιλων από την θεοκρατίας.

Όχι στην υποβάθμιση της γυναίκας.

Όχι στα ρατσιστικά εγκλήματα της Γερμανίας και της θεοκρατίας.

Όχι στον εργατικό μεσαίωνα που θέλουν να επιβάλουν Βρυξέλλες και μνημόνιο.
Όχι στα τάγματα εφόδου των κουκουλοφόρων.

Ο ανθρωπισμός και ο Ελληνισμός θα κερδίσει.

Λαέ πολεμά σε πίξανε στο ψέμα

Όχι στους σαδιστές των Βρυξελλών και της Σαουδικής Αραβίας.

Όχι στην αστυνομική βία κατά των Ελλήνων.

Όχι στο φάγωμα σκυλάκια και γατάκια από τους μουσουλμάνους.

Όχι στις γενοκτονίες των λαών.

Όχι στην ισλαμική εισβολή. 

Ακόμα και εάν δεν υπάρχει αντιδιαδήλωση εκεί που πάμε να διαδηλώσουν οι πατριωτικές δυνάμεις πρέπει να χτυπάμε προληπτικά τους αλληλέγγυους που σκοπό έχουν να αποπροσανατολίσουν και να εκτρέψουν την διαδήλωση για να πραγματοποιήσουν το εθνοκτόνο σχέδιο τους.


Ή Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου