Σελίδες

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Ο νόμος δεν έχει φτιαχτεί για να είναι δίκαιος

Το ουσιαστικό “Νόμος” έχει φτιαχτεί από το ρήμα νεμέω που σημαίνει διαιρώ και διανέμω. Άρα ο Νόμος που λένε οι περισσότεροι συνέλληνες ότι πρέπει να είναι πάνω από όλους και όλα, δεν έχει φτιαχτεί για να ικανοποιεί την συνέχεια του έθνους ή ακόμα ακόμα του κράτους, αλλά έχει φτιαχτεί για να διαιρεί πράγματα και να διαμοιράζει όπως αυτός ορίζει, σε αυτούς που ξέρουν να τον χρησιμοποιούν.




Οι νόμοι δεν είναι δίκαιοι. Οι νόμοι δεν έχουν φτιαχτεί για να είναι δίκαιοι, αφού εάν ήταν τότε ο κάθε ένας θα είχε στην κατοχή του συγκεκριμένα πράγματα και βάση αυτών θα έπρεπε να κινηθεί. Όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Άλλοι συνάνθρωποι μας πλουτίζουν και άλλοι συνάνθρωποι μας καταστρέφονται. Άλλοι συνάνθρωποι μας οδηγούνται στην φυλακή και άλλοι οδηγούνται στα ανώτατα αξιώματα.

Οι νόμοι αυτήν την στιγμή δεν προστατεύουν την συνέχεια. Αυτήν την στιγμή οι νόμοι είναι κατά των Ελλήνων γηγενών και υπέρ των λαθροεποίκων. Όταν έχεις Έλληνες που ψάχνουν στα σκουπίδια και είναι ανασφάλιστοι και ενώ δεν φροντίζει για αυτούς το κράτος, ασχολείται με τους λαθροέποικους, τους σιτίζει και τους περιθάλπει, αυτοί που σαν δούρειος (δοράτιος) ίππος αύριο θα είναι οι χειρότεροι εχθροί των γηγενών Ελλήνων, τότε το μόρφομα που λέγεται κράτος έχει καθαρά ρατσιστική προδιάθεση κατά των γηγενών. Αυτήν την στιγμή από την άρχουσα τάξη, που ως κύριος νομοθέτης φτιάχνει και ψηφίζει τους νόμους, οι Έλληνες γηγενείς πρέπει να αποτελέσουν είδος προς εξαφάνιση και αντίστοιχα πρέπει να αντικατασταθούν από τριτοκοσμικούς λαθροέποικους που θα γίνουν το τέλειο λιπαντικό στα γρανάζια των μελλοντικών επενδύσεών τους. Χτές στην Χιο οι πραιτοριανοί κατ υπόδειξη της άρχουσας τάξης και του μισελληνικού ρωμαίικου ιερατείου, χτυπούσαν Έλληνες που τόλμησαν να αντιτίθενται στην γενοκτονία τους.

Ο Έλληνας όμως που έχει μάθει τα τελευταία 2100 χρόνια να επιβιώνει κάτω και από χειρότερες συνθήκες πρέπει σήμερα να μάθει να ελίσσεται. Πρέπει να γνωρίζει τον νόμο αρχικά (διαβάζοντάς τον ή επικοινωνώντας με συνέλληνες, αφού στα ανθελληνικά σχολεία δεν διδάσκονται τους νόμους) και να μάθει να χρησιμοποιεί τον νόμο εκεί που τον συμφέρει και να εκεί που δεν τον συμφέρει να μάθει να το αποφεύγει. Έπειτα πρέπει να πιέσει τους πολιτευτές ζητώντας τους εγγυήσεις ότι θα αλλάξουν τους νόμους προς το Ελληνικό συμφέρον και να είναι συγκεκριμένος, έτσι ώστε οι πολιτευτές όταν εκλεγούν να μην κάνουν κωλοτούμπα. Αυτό μπορεί το πετύχει καλύτερα δημιουργώντας μοχλούς πίεσης (σωματεία ή φορείς ή ομοσπονδίες που να μοιράζονται κοινά συμφέροντα).

Επίσης πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός να μην κάνει λάθη, γιατί το λάθος ή καμιά φορά η παράληψη μπορεί να του κοστίσει. Τέλος θα πρέπει να υπάρχει αλληλεγγύη απέναντι στους συνέλληνες. Οι καιροί είναι υποδόρια άγριοι και τους χρειαζόμαστε όλους.


H Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου