Σελίδες

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Ουδέν κακόν αμιγές καλού.

Η ανάκληση της Ελληνίδας πρέσβειρας στην Αυστρία λόγο του μεταναστευτικού και οι αλυσιδωτές αντιδράσεις που θα ακολουθήσουν την ειρωνική στάση της Αυστριακής υπουργού εξωτερικών, ίσως δικαιώσουν την πατριωτική στάση των Ελλήνων στο δημοψήφισμα και οδηγήσουν στην έξοδο της Ελλάδας από την μέγγενη του ευρώ και της φασιστικής - φεουδαρχικής ευρωπαϊκής ένωσης.



Ο λόγος που φοβήθηκαν κάποιοι σοβαροί Έλληνες την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και την ευρωπαϊκή ένωση δε ήταν τόσο ο οικονομικός, ούτε ότι η Ελλάδα θα πεινούσε όπως προσπάθησαν να πείσουν τα καθεστωτικά μέσα. Ο κυρίως λόγος ήταν ότι στην περίπτωση εξόδου της Ελλάδα από το ευρώ και την ευρωπαϊκή ένωση, τα εξωτερικά σύνορα δεν είναι ασφαλή. Τώρα όμως πέφτουν οι μάσκες.

Οι γερμανοί και οι λοιποί σύμμαχοι μας εντός της ευρωπαϊκής ένωσης δεν δείχνουν μόνο αδύναμοι να βοηθήσουν την Ελλάδα στο μεταναστευτικό και να περιφρουρίσουν τα Ελληνικά σύνορα, αλλά δείχνουν και απρόθυμοι. Και μάλιστα σε ένα θέμα που δεν κινδυνεύει η ζωή κανενός γερμανού πολίτη όπως θα μπορούσε να είναι μια θερμή αψιμαχία στα σύνορα με την Τουρκία. Ουσιαστικά δείχνουν μια εικόνα της γερασμένης Ευρώπης που δεν μπορεί να υπερασπίσει τα σύνορά της απέναντι στους τριτοκοσμικούς και δεν μπορεί να ασκήσει ούτε καν αστυνομικού τύπου επιχειρήσεις.

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να πειστούν τα ευρωγιουσουφάκια ότι η γερασμένη Ευρώπη δεν πρόκειται να μας βοηθήσει στον αμυντικό τομέα, στον οικονομικό τομέα μας θέλει μόνο για να μας απομυζεί και γενικότερα την Ελλάδα την θέλουν για παραθεριστική κατοικία και για να αγοράζουν υψηλής βιολογικής αξίας τρόφιμα που οι ίδιοι δεν μπορούν να παράγουν.

Οπότε λόγο του μεταναστευτικού και της αδυναμίας - απροθυμίας της Ευρώπης να τηρήσει τα συμφωνηθέντα, ίσως είναι ευκαιρία με τις κατάλληλες συμμαχίες να ξεφύγουμε από τα δεσμά της ενωμένης - φασιστικής Ευρώπης και ελεύθεροι και αδέσμευτοι να προστατέψουμε τα δικά μας συμφέροντα, κλείνοντας τα σύνορα και απελάυνοντας τους τριτοκοσμικούς λαθροέποικους, στέλνοντάς τους να πολεμήσουν για την ελευθερία της πατρίδος τους και όχι μετατρέποντας την κατεχόμενη από την ΕΕ Ελλάδα σε νέο Ιράκ ή Αφγανιστάν.

Λευτεριά στον συναγωνιστή Ιφικράτη.
Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου