Σελίδες

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Η Ι.Ε.ΡΑ.Κ.Σ. Καλεί τα σώματα ασφαλείας να πράξουν το πατριωτικό καθήκον και να μην ασχημονούν στους κατοίκους της νήσου Κω και των δήμων Ωραιοκάστρου και Δέλτα που αντιτίθενται στον λαθροεποικισμό.

Τα σώματα ασφαλείας πρέπει να αποδείξουν ότι δεν είναι πραιτοριανοί της εκάστοτε κυβέρνησης και αντιτίθενται στην προσπάθεια εθνοδιάσπασης της ελληνικής κοινωνίας και διαμελισμού του μισελληνικού αλλά Ελληνικού κράτους. Επίσης πρέπει να δείξουν εκτίμηση στον μισθό τους που προέρχεται από το υστέρημα του μέσου Έλληνα πολίτη.



Η δημιουργία κέντρου λαθροεποίκων στην Κω και στα βόρεια σύνορά μας στην Θεσσαλονίκη, αποτελεί μια εκ των σημαντικότερων εθνικών προδοσιών γιατί :


α) στον δημογραφικό τομέα, οι λαθροέπικοι – τεχνητές μειονότητες μετά από λίγα χρόνια και έτσι όπως είναι το νομικό σύστημα σήμερα, θα αποκτήσουν δικαιώματα. Με βάση αυτά τα δικαιώματα, αυτές οι μειονότητες θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον εχθρό σαν επιθετικό όπλο και σαν νομικό όπλο σε περίπτωση εισβολής.

β) στον στρατιωτικό τομέα οι λαθροέπικοι όντας φτωχοί και άνεφ ακίνητης περιουσίας ή εργασίας με μεγάλη ευκολία θα μπορούσαν να συνεργαστούν με τον εκάστοτε εχθρό και δη τον εξ ανατολών ισλαμιστή Τούρκο εναντίον του Έλληνα γηγενή. Αυτοί επειδή δεν έχουν τίποτα να χάσουν ενώ αντίθετα έχουν πολλά να κερδίσουν θα πολεμήσουν με υπέρμετρο ζήλο ενάντια στον γηγενή. Έτσι σε περίοδο πολέμου ο κυρίως αντίπαλος Τούρκος δεν θα χρειαστεί να μεταφέρει στρατεύματα, απλά θα μεταφέρει οπλισμό.

γ) στον οικονομικό τομέα, ακόμα και τίποτα από τα παραπάνω να μην γίνει και μόνο που οι λαθροέποικοι θα πάρουν κάποιες δουλειές από τον ντόπιο πληθυσμό, αμέσως δημιουργούν πρόβλημα σε ορισμένους εάν όχι σε πολλούς συννέλληνες στην δυνατότητά τους να αναπαραχθούν και να κάνουν οικογένεια.

Για αυτόν τον λόγο και επειδή είναι ολοφάνερο πλέων ότι οι φίλοι και σύμμαχοί μας Γερμανοί λειτουργούν με βάση τους δικούς τους νόμους αλα καρτ,δηλαδή να έχουμε ανοιχτά σύνορα για να μας έρχεται φθηνό εργατικό δυναμικό, αλλά όποιους δεν θέλουμε θα τους στέλνουμε πίσω στην χωματερή την Ελλάδα. Επίσης στρατόπεδα συγκέντρωσης (όπως ουσιαστικά είναι τα hot spot) δεν θα δημιουργηθούν στην Ελλάδα όπως θέλουν οι φίλοι και σύμμαχοι φιλοναζί Γερμανοί.


Αντίθετα τα σώματα ασφαλείας πρέπει πράττοντας το εθνικό καθήκον να συλλάβουν τους πληρωμένους ανθέλληνες των ΜΚΟ που βοηθάνε τους λαθροεισβολείς να μπουν μέσα στον Ελληνικό χώρο και να παραβιάσουν τα Ελληνικά σύνορα. Και ακόμα εάν για ανωτέρα βία δεν μπορούν σήμερα να το κάνουν, τουλάχιστον να τους καταγράφουν και να μαζεύουν στοιχεία, έτσι ώστε όταν αλλάξουν τα πράγματα να δικαστούν και να τιμωρηθούν για το αντεθνικό τους έργο.

Εάν τα πράγματα εκτροχιαστούν και άλλο, και η ληστοσυμμορία που το παίζει κυβέρνηση είναι ανένδοτη, ένας έξυπνος τρόπος αντίδρασης των κατοίκων είναι η μέσο δημοψηφίσματος απόσπαση από το μισελληνικό κράτος και η δημιουργία νέου κράτους. Κατ αυτόν τον τρόπο όχι μόνο η ληστοσυμμορία  θα τρομοκρατηθεί πραγματικά , αλλά θα μπορέσουν και οι κάτοικοι να απεξαρτητοποιηθούν από τα μνημόνια και να ακολουθήσουν ανεξάρτητη πολιτική σε όλα τα θέματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου