Σελίδες

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Η επανάσταση που θα ξεκινήσει θα είναι για την καθιέρωση του Ελληνικού Νόμου.



Αυτήν την στιγμή βλέπουμε στα ανατολικά σύνορά μας να γίνεται ένας πόλεμος για την καθιέρωση του ισλαμικού νόμου την λεγόμενη σαρία. Δεν έχει ακουστεί από τα χείλι κανενός πατριώτη ότι στην Ελλάδα πρέπει να γίνει μια επανάσταση για την καθιέρωση του Ελληνικού νόμου. Αυτήν την στιγμή έχουμε ανθελληνικούς νόμους τους οποίους τους αντιγράφουμε από τους υπάνθρωπους της θεωρητικά πολιτισμένης και προοδευμένης, αλλά πρακτικά πολύ αδύναμης και πολιτιστικά κακοαντιγραμμένης δύσης.


Θεωρητικά προοδευμένης γιατί από πλευράς τεχνολογικών επιτευγμάτων οι λεγόμενες χώρες της δύσης είναι ποιό ανεπτυγμένες, αφού έκλεψαν όλα τα χειρόγραφα και τις σημειώσεις των Ελλήνων μαθηματικών, φυσικών, χημικών και μηχανολόγων και τα αντέγραψαν. Και αυτήν την στιγμή συνεχίζουν να κάνουν το ίδιο μέσω των αντιπροσώπων τους. Δημιουργούν τεχνητές κρίσης στην περιοχή της Ελλάδας, έτσι ώστε οι γηγενείς μορφωμένοι επιστήμονες να αναγκάζονται να αναζητούν εργασία σε χώρες της λεγόμενης προοδευτικής δύσης.


Όμως εκτός από τον πρώτο και τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, που ήταν επεκτατικοί πόλεμοι για οικονομικούς λόγους και δεν ήταν ολοκληρωτικοί πόλεμοι για πολιτισμικούς λόγους, η δύση δεν έχει βιώσει κάποια σοβαρή καταστροφή, όπως έγινε στην Ελλάδα με τους Περσικούς πολέμους, έπειτα με την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, έπειτα με την Βυζαντινή αυτοκρατορία, μετά με την Οθωμανική αυτοκρατορία και σήμερα με τον Αμερικάνικο και τον Ρωσσικό ιμπεριαλισμό.


Όμως οι Έλληνες έχουν διατηρήσει κάποια από τα αρχικά χαρακτηριστικά τους που τους έκαναν δυνατούς σαν κοινωνία, έξυπνους σαν ανθρώπους και ανθεκτικούς στις κακουχίες που παρουσιάζονταν. Δεν τα έχουν διατηρήσει όλα γιατί ο εκάστοτε κατακτητής, επέβαλε διαφορετικά ήθη και έθιμα. Και δεν ήταν όπως λένε μερικοί ότι βόλευαν καλύτερα ή ήταν ποιό πολιτισμένα και για αυτόν τον λόγο υιοθετήθηκαν. Αυτό είναι μέγιστο ψέμα, επιβλήθηκαν με το σπαθί και την αρβύλα του κάθε κατακτητή.


Κύριο και πρωτεύον μέλημα του επαναστατικού αγώνα είναι η επανακαθιέρωση Ελληνικού Νομικού Πλαισίου και εξοβελισμός των ξένων νομοθετημάτων, νοοτροπιών ηθών και τρόπων σκέψεως, που εθνοκτωνούν την ψυχή, το πνεύμα και το σώμα των Ελλήνων και δημιουργούν πολιτισμικές, οικονομικές, ηθικές και δημογραφικές κρίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου