Σελίδες

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Το πρόβλημα με τους θεωρητικά μετανάστες πρακτικά λαθροέποικους μπορεί να λυθεί πολύ εύκολα.

Αρχικά να μην έχουν οι πατριώτες καμία αμφιβολία ότι οι λαθρομετανάστες δεν είναι λαθρομετανάστες αλλά λαθροέποικοι. Εάν ήταν μετανάστες θα διάλεγαν μια πλούσια ισλαμική χώρα όπως το Κατάρ ή την Σαουδική Αραβία να πάνε και δεν θα έκαναν αυτό το επικίνδυνο ταξίδι που μπορεί να τους κοστίσει την ζωή τους.



Επίσης δεν είναι πρόσφυγες πολέμου. Εάν ήταν τότε η αναλογία ανδρών γυναικών θα ήταν υπέρ των γυναικών (κανένας δεν αφήνει την οικογένειά του πίσω και φεύγει μόνος του). Ακόμα και εάν είναι πρόσφυγες τότε είναι απαράδεκτα δειλοί, γιατί αφήνουν απροστάτευτη την χώρα τους και τις οικογένειές τους την ποιο κρίσιμη στιγμή.

Με την υιοθέτηση του νόμου περί πολιτικού θανάτου, το λαθροεποικιστικό  μπορεί να λυθεί πολύ εύκολα στην Ελλάδα.

Με τον όρο πολιτικό θάνατο εννοούμε, οι  λαθροέποικοι να μην διαθέτουν καμία δικονομική ικανότητα και να μην τους αναγνωρίζει το Ελληνικό κράτος σαν ύπαρξη. Αποτέλεσμα αυτού είναι :

Δεν μπορούν να νοικιάσουν σπίτι
Δεν μπορούν να έχουν νερό ή ρεύμα
Δεν μπορούν να έχουν σύνδεση σε κινητό ή σταθερό τηλέφωνο
Δεν μπορούν να επισκεφθούν νοσοκομείο
Δεν μπορούν να προσληφθούν σε  εργασία
Δεν μπορούν να ζητήσουν από την αστυνομία να τους προστατεύσει
Δεν θα επιτρέπεται να σιτίζονται από το Ελληνικό δημόσιο

Κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε πολύ έκρυθμες καταστάσεις και πλήρως αφιλόξενο περιβάλλον για τους λαθροέποικους. Για τον όρο του πολιτικού θανάτου μπορεί καθένας να αναζητήσει πληροφορίες στην σελίδα

 https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82_%CE%B8%CE%AC%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82

Στην Ελλάδα αυτός ο νόμος καταργήθηκε το 1864.

Μια έξυπνη στρατηγική είναι να απομακρυνθούν οι μετανάστες από τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου που μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα και να μεταφερθούν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης στην ηπηρωτική Ελλάδα. Από αυτά τα στρατόπεδα οι λαθροέποικοι θα απαγορεύεται να εξέλθουν.

Οι αρχές θα μπορούσαν να φροντίσουν οι αναλογία Αφγανών, Πακιστανών και Ιρακινών να είναι ίδια. Αυτοί έχουν πολύ μεγάλη αντιπαλότητα. Επίσης εάν ταΐζονταν με δεύτερης ή με τρίτης διαλογής φαγητό λόγο οικονομικής δυσχέρειας, τότε σε συνάρτηση με την εκ φύσεως  απλυσιά τους θα τους δημιουργούσε τεράστια προβλήματα.

Αυτά θα μπορούσαν να γίνουν τώρα ενώ είμαστε στην ΕΕ. Όταν θα πάρουμε την εξουσία τα μέτρα δεν θα χρειάζεται να είναι τόσο προσεκτικά, αλλά θα είναι ποιο άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου