Σελίδες

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Το ενδεχόμενο ή καλά λαδωμένη μηχανή της ευρώπης σε συνεργασία με τους ντόπιους δοσίλογους να επιβάλουν αδίστακτος φόρους στον μέσο Έλληνα πολίτη δεν έχει περάσει από το μυαλό των κατά τα αλλά μορφωμένων φιλελεύθερων δυνάμεων του συνταγματικού τόξου.

Όπως μας διδάσκει ή παλαιά διαθήκη τα τοίχοι τις Ιεριχούς πέσανε από την ιερόδουλη Βάαλ που προτίμησε να συνεργαστεί με τους ισραηλίτες εναντίον των συμπολιτών της και τελικά πέθανε, αλλά οι ισραηλίτες κατάφεραν και κατέλαβαν την Ιεριχό. Το ίδιο διδάσκει και τουλάχιστον 2500 έτη νωρίτερα ο Όμηρος στην κατάληψη της Τροίας. Όσο και εάν προσπαθούσαν οι έλληνες να καταλάβουν την Τροία αποτύχαιναν μέχρι που ο πολυμήχανος Οδυσσέας έκανε το στρατήγημα του δούρειου ίππου.

Ηθικό δίδαγμα "τα κάστρα πέφτουν εκ των έσω"


Αυτά τα μαθήματα δεν πρέπει να τα διάβασαν τα τσακάλια του φιλελεύθερου capital.gr γιατί κάθε φορά που αναφέρονται στην τρόικα, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ το στόμα τους στάζει μέλι. Ενώ κάθε φορά που αναφέρονται στην αριστερή κυβέρνηση και την Ελλάδα τα επίθετα που χρησιμοποιούν είναι κράτιστες, μπολσεβίκοι, αριστεριστές διεφθαρμένοι, φόρο φυγάδες, τεμπέληδες κ.λ.π. Για τα πάντα φταίει ή Ελληνική μεριά και οι Ελληνικός Λαός. Δεν πάει το μυαλό τους ότι ενδέχεται ή μισελληνική αριστερά με την τρόικα να είναι κουμπαριά. Δηλαδή τα βρήκαν με τον Σαμάρα και επέβαλαν ένα καθεστώς στην Ελλάδα, με την δικαιολογία του ότι δεν γίνεται διαφορετικά. Μετά για να καταλαγιάσουν την αντίδραση του Λαού κάνουν εκλογές και τις κερδίζει ο θεωρητικά αριστερός αλλά ουσιαστικά τσιράκι τους Τσίπρας. Αυτός με την σειρά του επιβάλει ένα ακόμα σκληρότερο φορολογικό πλαίσιο. Έπειτα χάνει τις εκλογές και το κουκλοθέατρο συνεχίζεται μέχρι να πέσει ή πόλη.

Όμως για το θέατρο χρειάζονται δύο πρωταγωνιστές και πολλοί κομπάρσοι. Ο ένας είναι ο εκάστοτε πρωθυπουργός (που σαν άλλη Βαάλ προδίδει την πόλη του) και ο άλλος είναι ή τρόικα που σήμερα λέγεται θεσμοί. Κάθε φορά που υπάρχει δυσαρέσκεια στην βάση αλλάζει ο εκάστοτε πρωθυπουργός με κάποιον άλλο που όμως έχει καθαρά φίλο ευρωπαϊκή και ανθελληνική νοοτροπία. Όσο ποιο ανθέλληνας είναι τόσο ποιο πολύ υποστηρίζεται από της δυνάμεις του συνταγματικού τόξου ή της παραμονής στο ευρώ. Και βασική εξίσωση σε αυτήν την πολιτική είναι ότι για ότι παθαίνουμε φταίει το ξερό μας το κεφάλι, η διαφθορά μας και ή μη παραγωγικότητά μας.

Όμως όποιος το αναλύσει το πρόβλημα ξεκίνησε πολύ ποιό νωρίς. Όταν μας επέβαλαν νόμους περί μη παραγωγής ταυτόχρονα μπούκωναν τον Έλληνα με λεφτά έτσι ώστε να αμβλύνουν τις αντιδράσεις. Δεν φταίει ποτέ ή ΕΕ που μας επέβαλε να πετάμε τα ροδάκινα και τα πορτοκάλια ενώ είχαμε συμφωνία με το Ιράν για φρούτα έναντι πετρελαίου. Δεν φταίει ή ΕΕ που μας επέβαλε νόμους που απαγορεύουν (άκουσον άκουσον) στον Έλληνα να παράγει γεωργικά και κτηνοτροφικά προϊόντα, αλλά φταίει ή Ελλάδα που δεν έχει παραγωγική βάση στην οικονομία της. Δεν φταίει ή ΕΕ που μας διάλυσε την αυτοκινητοβιομηχανία και τις υπόλοιπες βιομηχανίες με την γραφειοκρατία και τις κρατήσεις μέσο τρίτων αλλά φταίει ή Ελλάς που δεν έχει βιομηχανική βάση. Δεν φταίει ή ΕΕ που χρηματοδοτούσε την έξοδο των βιοτεχνιών από την Ελλάδα, αλλά φταίει ή Ελλάς που δεν έχει βιοτεχνίες. Δεν φταίει ή ΕΕ που ανοίγει τα σύνορα και εξαναγκάζει τους μετανάστες να μένουν στην Ελλάδα, αλλά θα φταίει ή Ελλάς που θα γεμίσει με λαθρομετανάστες και θα έχει εσωτερικά προβλήματα.

Σφάξε με Αγά μου να αγιάσω λέγανε οι χριστιανοβαρεμένοι ραγιάδες  πριν από 200 χρόνια όταν πρόδιναν τους επαναστάτες του 21 στους Τούρκους. Φορολόγησε με να συμμορφωθώ  λένε οι σημερινοί εγγονοί τους στον σουλτάνο, εμμμ τραπεζίτη ήθελα να πώ, της ΕΕ.
Το ενθαρρυντικό και πολύ θετικό είναι ότι σιγά σιγά πέφτουν οι μάσκες. Ο Παπανδρέου τελείωσε, τελειώνει ή ΝΔ, τελειώνει το Σύριζα, θα τελειώσει γρήγορα και αυτός που θα ακολουθήσει. Σιγά σιγά τελειώνει το κράτος της μεταπολίτευσης. Τελείωσε γρήγορα το μόρφωμα ΛΑΟΣ, θα τελειώσουν και οι ΑΝΕΛ. Τελείωσε πριν καν αρχίσει ή ΔΗΜΑΡ. Μια νέα εποχή ανατέλλει.

Ο Λαός αφυπνίζεται, διαβάζει, μαθαίνει να σκέφτεται, μαθαίνει να θέτει ερωτήσεις που οι ελληνόφωνοι των βρυξελών δεν μπορούν να απαντήσουν. Αγριεύει, ξεφεύγει από την κατάσταση  μαλακίας (μαλακότητας, μαλθακότητας) που του επέβαλε το δανεισμένο χρήμα από την ΕΕ με τον όρο να μην παράγει. Βάζει σε λειτουργία τα αρχέγονα ένστικτα του. Ο πολεμικός  Λαός που κάποτε έφτιαχνε πολεμιστές αρχίζει ξανά να βάζει εμπρός την μηχανή.

Αυτήν την στιγμή απέναντι στους νέο ραγιάδες ευρώδουλους αντιτάχθηκαν μόνο ορισμένοι αναρχικοί και τους συνέλαβαν. Αύριο θα αντιταχθούν και κάποιοι λίγοι πατριώτες. Μην τους λοιδορήσετε και μην τους κοροϊδέψετε. Είναι ή αρχή. Το ρυάκι που θα γίνει ποτάμι. Όχι το μπομπολέϊκο ποτάμι που θα φύγει όπως ήρθε, αλλά το ποτάμι που θα πνίξει τις Βάαλ της Ιεριχούς και το ποτάμι που θα καθαρίσει τους στάβλους του Αυγεία.

Ή ΙΕΡΑΚΣ συντάσσεται με τους αναρχικούς και καλεί και τις πατριωτικές δυνάμεις  να συνδράμουν στην έξοδο της Ελλάδας από το Ευρώ σαν την μοναδική εφικτή λύση για την αποφυγή της απόλυτης υποδούλωσης.


Η έξοδος από το Ευρώ με την παρούσα κοινωνικοπολιτική κατάσταση είναι όντος έγκλημα. Εάν όμως στα ινία της  χώρας είναι μια αληθινά πατριωτική παράταξη και όχι οι ελληνοκόποι του συνταγματικού ρατσιστικού μισελληνικού τόξου τότε τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Ή Ελλάδα θα αρχίσει να παράγει και να αναπτύξει εκτός από την οικονομία της και πολιτισμό και ήθη και θα γίνει ο φωτοδότης όλου του κόσμου, γιατί οι Έλληνες είναι πολυμήχανοι, εφευρετικοί  και φιλομαθής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου