Σελίδες

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Η λιτότητα σκοτώνει, η δημοκρατία πεθαίνει


Ο λαός ενωμένος κατά της λιτότητας και της κοινωνικής αδικίας, αντιδράει απέναντι στο θεωρητικά φιλελεύθερο  πρακτικά ολοκληρωτικό καθεστώς που θέλει να επιβάλει το μνημόνιο σε συνεργασία με την Γερμανία και την ΕΚΤ. 



Ας παλέψουμε για μια Ευρώπη της αξιοπρέπειας και της αλληλεγγύης, ενάντια στην Ευρώπη του κέρδους με κάθε κόστος και της χούντας που θέλει να επιβάλει η Μέρκελ με τον Στουρνάρα. Για μια Ευρώπη  του καθαρού καπιταλισμού και όχι των τοξικών χρηματοπιστωτικών καθεστώτων, των κεντρικών τραπεζών και «δημόσιας» κρατικής οικονομίας. Για μια Ευρώπη φιλελεύθερη και στα ήθη και στην οικονομία. Για μια Ευρώπη που αγαπάει το διαφορετικό και συντηρεί το παραδοσιακό.

Για μια Ευρώπη που δεν είναι ρατσιστής προς τον Έλληνα και τις πνευματικές του κατακτήσεις. Για μια Ελλάδα που δεν θα την βρίζουν όπως έκανε η  die Welt, και οι κομπλεξικοί φουκαράδες  Ελληνόφωνοι γκαουλαιντερς, οι υποστηρικτές του αντιρατσιστικού νόμου, εγκρίνουν και συμφωνούν με αυτήν.

Για μια Ευρώπη που δεν έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά, όταν κάποιοι μιλάνε για εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα να τους κατακρίνει το «λόμπυ της κοινής λογικής» και σήμερα το ίδιο λόμπυ να μιλάει για «Γουδί» και κρεμάλες. Ενημερώνουμε τους φασίστες ρατσιστές μισέλληνες υποστηρικτές του ευρωπαϊκού ολοκληρωτισμού ότι τους ξέρουμε.

Δεν κάθεται ο Έλλην με σταυρωμένα χέρια. Απαιτεί, διεκδικεί και πολεμάει όπως έκανε παλαιότερα ο προγονός του Οδυσσέας στους μνηστήρες, όπως στάθηκε σαν λιοντάρι ο Λεωνίδας και όπως έδιωξε τους μογγόλους ο Κολοκοτρώνης. Όπως τόσοι και τόσοι ήρωες και ηρωίδες από την αρχαία Ελλάδα μέχρι το σήμερα.

Μια Ευρώπη που για την ανάπτυξη της χρησιμοποίησε την Ελλάδα, προσπαθεί λόγο κομπλεξισμού να την υπονομεύσει και να την υποβιβάσει στα μάτια του κόσμου. Για μια Ελλάδα που ο ανθέλληνας νεοραγιάς υπουργός οικονομίας Στουρνάρας όταν θα έχει το θράσος να λέει στους εργαζόμενους στην θεωρητικά δημόσια ΔΕΗ «σας επιβάλω να εισπράξετε το χαράτσι όχι σαν υπουργός αλλά σαν μέτοχος» θα νιώθει το σφιχτό χέρι του Έλληνα εργαζόμενου γύρω από τον λαιμό του. Για μια Ελλάδα που το βουλιμικό παχύδερμο δυνάστης που ακούει στο όνομα Τούρκογλου ή καλλιτεχνικά Βενιζέλος, όταν θα ζητεί από το σινάφι του να θεωρήσουν την κρίση σαν ευκαιρία να καρπωθούν τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού θα νιώσει την καυτή ανάσα του Αχιλλέα στην πλάτη του.


Ξέρουμε ποιους έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Δεν είναι το λόμπυ του ευρώ, είναι το λόμπυ του ευρωπαϊκού ολοκληρωτισμού, της ευρωπαϊκής υποδούλωσης. Εκεί λέμε όχι. Υπάρχουν ένα σορό οικονομικά επιχειρήματα, αλλά τα μισελληνικά σκουπίδια τα κουκουλώνουν για να μην φαίνονται. Η ιδιότυπη δημοσιογραφική πλεκτάνη που επιβάλει λογοκρισία θα πληρώσει. Και θα δικαστεί όχι για τα οικονομικά και πολιτιστικά της εγκλήματα, αλλά σαν προδότης πολέμου, γιατί η κατάργηση εθνικής κυριαρχίας σε εδαφικό, οικονομικό, ηθικό και πολιτιστικό επίπεδο είναι πολεμική προδοσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου