Σελίδες

Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Μια εθνική οικονομική πολιτική επιτάσσει ακόμα μεγαλύτερους φόρους



Πολλοί πατριώτες μασάνε την καραμέλα της υπερφορολόγισης σε όλα τα αγαθά και της υπηρεσίες. Αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής είναι ο «Ραγιάς» Έλληνας να μην μπορεί να ανοίξει και να συντηρήσει καμία επιχείρηση. Αντίθετα έρχονται ξένες πολυεθνικές και ΜΚΟ και μαζεύουν όλο το χρήμα από την αγορά. Υπάρχουν ακόμα και αφανείς επιχειρήσεις στις οποίες ο "αχυράνθρωπος" (μπροστάρης) είναι Έλληνας και απο πίσω έχουν συστήσει αφανή εταιρεία ξένα κεφάλαια.


Μια πατριωτική κυβέρνηση πρέπει να αντιστρέψει βίαια το υπάρχον σύστημα. Δηλαδή πρέπει να επιβάλει περισσότερους φόρους, ασφαλιστικές εισφορές και ΦΠΑ και να κόψει την δυνατότητα φοροδιαφυγής και την δυνατότητα που υπάρχει των συναλλαγών μέσω Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρίς ΦΠΑ. 

Όμως για τον Έλληνα και όχι για τον Ραγιά πρέπει να θεσπίσει κάποια προνόμια. 


Οι Ελληνικές οικογένειες των οποίων τα μέλη (πατέρας, μητέρα) έχουν υπηρετήσει στον στρατό (αεροπορία, ναυτικό και στρατό ξηράς) για 2 χρόνια θα έχουν αφορολόγητο αντίστοιχο των 20.000 ευρώ και θα μειώνεται  ο φόρος εισοδήματος. Το ΦΠΑ της ατομικής επιχείρησης τους από 30% θα πέφτει στο 8%.

Για τους Έλληνες που έχουν κάνει πάνω από 3 παιδιά θα μειώνεται επίσης ο φόρος εισοδήματος.

Στις συναλλαγές μεταξύ Ελληνικών ατομικών επιχειρήσεων δεν θα υπάρχει καθόλου ΦΠΑ.

Για τους Έλληνες που διατηρούν καλή φυσική κατάσταση (συμμετοχή σε αγώνες βετεράνων) θα μειώνονται οι ασφαλιστικές εισφορές.

Για τους Έλληνες που συμμετέχουν σε ασκήσεις της εθνοφρουράς και εκπαιδεύονται στην πατριωτική προπαγάνδα θα υπάρχει πρόβλεψη για περεταίρω μείωση φόρου.

Όλοι οι νέοι Έλληνες υποχρεωτικά για να περάσουν το Δημοτικό και να πάνε στο Γυμνάσιο πρέπει να γνωρίζουν κολύμβηση (να επιπλέουν και να βάζουν το κεφάλι τους μέσα στο νερό ). Για να έχουν την δυνατότητα να δώσουν εξετάσεις για το Πανεπιστήμιο πρέπει να γνωρίζουν βασικά στοιχεία παγκρατίου, βασικά στοιχεία σκοποβολής και πρώτες βοήθειες.

Θα υπάρχει υποχρεωτική στρατιωτική θητεία και για τα δύο φύλα 2 χρόνια αμέσως μετά το σχολείο.  

Οι ΕΠΕ, ΑΕ και ΟΕ από την στιγμή που υπάρχει έστω και 1% μέτοχος αλλοδαπός δεν έχουν κανένα από αυτά τα προνόμια. Επίσης καταργούνται όλες οι φοροαπαλλαγές των εν λόγο εταιρειών για διαφήμιση και κοινωνικό έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου