Σελίδες

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Συμπεράσματα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών για την περιφέρειας Θεσσαλονίκης

Σίγουρα η κατοχική κυβέρνηση διατήρησε την εξουσία της μιας και τα κυρίως κόμματα της αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ και ΧΑ) δεν κατάφεραν να πείσουν τον κόσμο για μια εναλλακτική πολιτική. Σίγουρα η μεταμόρφωση του ΠΑΣΟΚ σε ποτάμι και ελιά παρόλο που ήταν ακόμψη ξεγέλασε πολλούς πατριώτες και κράτησε στην ζωή το ζόμπι που λέγετε κυβέρνηση.  

Βέβαια αυτό το ξεβαμεμο σήμερα κόμμα έχει φροντίσει να ταΐσει είτε τίμια είτε πονηρά πολύ κόσμο και λίγο η πολύ έχει τους ευνοημένούς του που βλακωδώς τους στηρίζουν.

Όμως αυτές οι εκλογές είχαν και τρία χαρμόσυνα μηνύματα.


  •  Το πρώτο καλό μήνυμα είναι ότι τα κόμματα τραβεστί τύπου ΔΗΜΑΡ και ΑΝΕΛ δεν πήγαν καθόλου καλά. Τραβεστί γιατί είναι κόμματα που δεν έχουν ιδεολογία, πρόγραμμα και σχεδιασμό, τα στελέχη τους έχουν βγει από τον γενετικό σωλήνα του συστήματος, είναι μια έτσι και μια αλλιώς ανάλογα οπως βολεύει τις ηγεσίες τους, και ουσιαστικά το μόνο που προσφέρουν είναι φρούδες ελπίδες και αποπροσανατολίζουν τον λαό για να συντηρείται το υπάρχον σύστημα.
  • Το δεύτερο είναι ότι εκπροσωπήθηκαν πολλά κόμματα στις Ευρωεκλογές. Ο Έλληνας είναι ακόμα πολιτικό ον. Ποτέ δεν υπήρχαν τόση πανσπερμία κομμάτων. Το μόνο ύποπτο είναι που βρήκαν τα χρήματα για να πληρώσουν το παράβολο, πραγμα που ίσως δείχνει οργανωμένη ενέργεια.
  • Το τρίτο και το καλύτερο είναι πως τουλάχιστον στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης ηττήθηκαν οι περισσότεροι από τους πολιτευτές που στηρίζονταν ανοιχτά από την προδοτική αίρεση που λέγετε ανατολική χριστιανική εκκλησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου