Σελίδες

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Η Διαφθορά στο Δημόσιο συνεχίζεται και έχει πάρει διαστάσεις γενοκτονίας.



Η Διαφθορά στο Δημόσιο συνεχίζεται και έχει πάρει διαστάσεις γενοκτονίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι αθλητικοί χώροι και οι χώροι πολιτισμού που λειτουργούν με έξοδα του Δημοσίου. Σε αυτούς και ενώ υπάρχουν τόσοι άνεργοι καλλιτέχνες και γυμναστές, το σύστημα προσλαμβάνει άτομα που σαν κύρια ασχολία τους είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Κατ αυτόν τον τρόπο πετυχαίνει τα εξής :


·         Δεν είναι αναγκασμένο να πληρώνει ασφαλιστικές εισφορές

·         Μαζεύει ψήφαλάκια για τις εκλογές

·         Έχει έναν στρατό από ύπουλα, παράνομα (πολλές φορές) και μαύρα πληρωμένων διαφημιστών  που έχουν δυνατότητα λόγο εργασίας να έρχονται σε επαφή με πολλούς ανθρώπους και να επηρεάζουν την γνώμη τους. 

Αυτό το πελατειακό σύστημα εξουσίας, λειτουργεί ως τώρα σε αρκετούς δήμους της Μακεδονίας  και ευρύτερα της Ελλάδας και χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι αυτοί οι Δήμοι ως επί το πλείστον δεν αλλάζουνε χέρια.  Το πρόβλημα όμως δεν είναι τόσο στο πελατειακό σύστημα όσο στο ότι έχεις σαν κράτος αφήσει έξω από την αγορά εργασίας τα νιάτα σου. Εάν δεν δώσεις εργασία στα νιάτα σου πως θα τους δοθεί η δυνατότητα της συμβίωσης αρχικά και της αναπαραγωγής στην συνέχεια?  Σε όλα αυτά υπάρχει ένας φορέας του κράτους που έχει αναλάβει την υποχρέωση να κάνει ελέγχους και να επεμβαίνει. Αυτός είναι η επιθεώρηση εργασίας. Η επιθεώρησα εργασίας όμως εάν έχεις ένα μαγαζάκι που ίσα ισα δουλεύει και έχεις προσλάβει έναν βοηθό θα έρθει και θα σου κάνει έλεγχο, στους Δήμους και στις ΜΚΟ δεν έχω ακούσει καμιά φορά να έχει πάει. 

Το ίδιο και η εφορία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι σε αθλητικό χώρο που χρηματοδοτείται και λειτουργεί από τον Δήμο, είχε στηθεί υπαίθριο κυλικείο το οποίο εννοείται δεν είχε άδεια και δεν είχε ούτε ταμειακή μηχανή. Άρα όταν ο Σαμαράς και το μοσχάρι που ακούει στο όνομα Βενιζέλος,  λέει ότι πρέπει να παταχθεί η φοροδιαφυγή θα πρέπει πρώτα να τιμωρήσουν το πελατειακό σύστημα της δικιάς τους εξουσίας. Επειδή κάτι τέτοιο θεωρώ ότι είναι αδύνατον να γίνει οδηγούμαστε σε δύο καταστάσεις. 

1.       Ή ο κόσμος ανέχεται αυτό το σύστημα και υπόκειται μια οικονομικής και πολιτιστικής φύσεως γενοκτονία, εφόσον τα παιδιά που γεννιούνται είναι πολύ λιγότερα από όσα θα έπρεπε να ήταν, για να διατηρηθεί ο πληθυσμός στα ίδια.Αποτέλεσμα αυτού θα είναι η καταστροφή του κράτους λόγο λειψανδρείας.

2.       Ή ανατρέπεται το σύστημα, δημιουργούνται θέσεις εργασίας (όχι πλασματικές π.χ. ανοίγω τα πανεπιστήμια και έτσι αντί να έχω 10.000 άνεργους έχω 10.000 φοιτητές) και γίνεται σοβαρή προσπάθεια αλλαγής του ήθους της υπογεννητικότητας, με αλλαγή προτύπων, συνεντεύξεις, αλλαγές νοοτροπίας, αλλαγές νομικού κώδικα, κ.λ.π. 

Μεγάλο πρόβλημα που πρέπει άμεσα να επιλυθεί από τους πατριώτες είναι το εξής. Αυτήν την στιγμή υπάρχουν περισσότερες γυναίκες από άντρες. Οι γυναίκες ως επι το πλείστον έχουν την μητρική ανάγκη να τεκνοποιήσουν. Οι σημερινοί άντρες είναι και λιγότεροι , ένα μεγάλο μέρος από αυτούς είναι ομοφυλόφιλοι και μερικοί δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν. Αποτέλεσμα οικογένειες με τρία παιδιά έχουν ένα εγγόνι. Αυτό πρέπει να επιλυθεί άμεσα από τους Έλληνες πατριώτες. Με λίγα λόγια «γαμάτε γιατί χανόμαστε» 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου