Σελίδες

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Χρόνια πολλά Μαμάκα







Ο εν λόγο κύριος ή κυρία, εκπροσωπεί και προωθεί μια κοινωνία στην οποία αυτή η φράση θα ακούγετε όλο και ποιο σπάνια. Οι Έλληνες πατριώτες πρέπει να θεωρήσουν τον εν λόγο κύριο πράκτορα ανθελληνικών συμφερόντων, που βλάπτει σε μέγιστο βαθμό τα συμφέροντα της φυλής μας χτυπώντας την αναπαραγωγική ικανότητα του Έλληνα. Το ίδιο βέβαια γίνεται και στην υπόλοιπη Ευρώπη, αλλά εμάς δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν αυτοί στα εν οίκο τους. 


Από πλευράς αισθητικής δεν είναι ότι χειρότερο, γιατί υπάρχουν αρκετά αμφίφυλα άτομα τα οποία είναι αισθητικά πολύ χειρότερα. Η ομοφυλοφιλία δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο, ούτε κάτι το οποίο πρέπει να υποστεί διωγμό. Ομοφυλόφιλα άτομα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν, αλλά είναι άλλο να τα σεβόμαστε και άλλο τέτοιες ιδιαιτερότητες να τις προωθούμε. 

Το επόμενο ζητούμενο είναι το πώς λειτουργεί η κάθε λογής ψηφοφορία. Σκοπός αυτών των «δημοκρατικών» συστημάτων δεν είναι σε καμία περίπτωση να κάνουν σωστή και έντιμη ψηφοφορία - δημοσκόπηση. Σκοπός τους είναι να επηρεάσουν την γνώμη των πολιτών προς τα εκεί που θέλουν, καλλιεργώντας προσδοκίες ή προβάλλοντας πρότυπα και παρουσιάζοντάς τα σαν δημοφιλή, ειδικά τώρα κοντά στις εκλογές. 

Γνωστός μου στην Αμερική ανέφερε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι σε όλη την Αμερική υπάρχουν 2 δημοκοπικές εταιρείες. Στην Ελλάδα της κρίσης και του μνημονίου υπάρχουν αυτήν την στιγμή τουλάχιστον 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου