Σελίδες

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Σύμφωνα με τα διδάγματα του πολέμου της Ουκρανίας η ομάδα πεζικού πρέπει να αλλάξει.

 Σύμφωνα με αυτά που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, αλλά και τις συνεντεύξεις συμμετεχόντων στον πόλεμο της Ουκρανίας, βγαίνει το συμπέρασμα ότι η ομάδα πεζικού πρέπει να αλλάξει. 

Αρχικά στον Β παγκόσμιο πόλεμο για την εκκαθάριση των ορυγμάτων χρησιμοποιήθηκε από τους συμμάχους η λειόκαννη καραμπίνα. Σήμερα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί, γιατί οι συμμετέχοντες στρατιώτες φέρουν αλεξίσφαιρο γιλέκο που τους προστατεύει από τα βλήματα της καραμπίνας που έχουν πολύ μικρότερη διατρητική ικανότητα από αυτήν των τουφεκίων εφόδου. Οπότε σήμερα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. 

Σήμερα όμως υπάρχουν πολλές εταιρείες που έχουν κάνει βομβίδες αεροεκρηγόμενες. Υπάρχουν και όπλα που εκτοξεύουν τέτοιες βομβίδες, που όμως δεν έχουν μπεί σε υπηρεσία. Οι αεροεκρηγόμενες βομβίδες είναι μια καλή λύση όσον αφορά τις επιθετικές αποστολές πεζικού και την εκκαθάριση των ορυγμάτων. Εάν αλλάξει η ομάδα πεζικού τότε σύμφωνα με την φωτογραφία θα έχουμε, 3 τουφεκιοφόρους εκ των οποίων ο ένας θα είναι ο αρχηγός, ο άλλος ο ασυρματιστής και ο τρίτος ο γιατρός μάχης, 2 βομβιδοφόρους - καταστροφείς, 1 ελεύθερο σκοπευτή, 1 χειριστή αντιαρματικού όπλου και 1 χειριστή όπλου υποστήριξης . 




Κατ αυτόν τον τρόπο η ομάδα εάν θα διαιρεθεί σε δύο υποομάδες των 4, θα μπορεί να περικυκλώσεις τον στόχο, και να καλύψει τον καταστροφέα - χειριστή βομβιδοβόλου με σκοπό ο τελευταίος να φτάσει σε καλό σημείο βολής και να σαρώσει το αντίπαλο πεζικό με βομβίδια αεροεκρηγόμενα. Το σοκ που θα πάθει το καλυπτόμενο προσωπικό και οι τραυματισμοί του θα τους αποτρέψουν να μπορούν να συνεχίσουν την άμυνα. Έπειτα σιγά σιγά και προσεκτικά η ομάδα θα μπει στο όρυγμα και θα το καταλάβει, έχοντας να αντιμετωπίσουν μικρή αντίσταση. 


Η συγκεκριμένη τεχνική μπορεί να έχει χρήση και σε εντός κατοικημένων περιοχών, με της βομβίδες να εκρήγνυνται αφού διαπεράσουν τους τοίχους. Η ζημιά που θα κάνει θα καταστήσει, αυτούς που κρύβονται πίσω από τον τοίχο, μη ικανούς να αμυνθούν. 


Η Τουρκία πρέπει να διαλυθεί 

Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί 

Πρέπει να γίνει Επανελληνοποίηση 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου