Σελίδες

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Η μη ιατρική λύση για τον ιό της Κίνας

 Επειδή μας έχουν πρήξει με της χαζομάρες για την πανδημία, και ασχέτως εάν υπάρχει ή δεν υπάρχει, και ασχέτως του πόσο επικίνδυνος είναι ο κινέζικος ιός η όχι, και επειδή η κυβέρνηση μάλλον την ενδιαφέρει η μάσα των επιδοτήσεων και όχι η ασφάλεια του Ελληνικού Λαού προτείνουμε  να ακολουθήσουμε την εξής τακτική, γιατί σήμερα μπορεί να είναι ο Covid-19 αύριο μπορεί να είναι ο Η-2 και μεθαύριο ο Χ-35. 


Έξω από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ 15/11/2021


1ον αύξηση του αριθμού των υγειονομικών των νοσοκομείων και ύπαρξη καλής πρωτοβάθμιας υγειονομικής κάλυψης.  Οι ανεύθυνοι - άχρηστοι βγάζουν σε αναστολή υγειονομικό προσωπικό, εν όψη πανδημίας. Στην Θεσσαλονίκη έχουμε το Παπανικολάου το οποίο χτίστηκε για παρόμοιο σκοπό. Η ενεργοποίηση των διαθέσιμων κτιρίων (νοσοκομείο Παναγία και Λοιμωδών) είναι μια διαδικασία η οποία μπορεί να γίνει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, εάν υπάρχει θέληση.  

2ον αύξηση του αριθμού των εκπαιδευτικών και μείωση των παιδιών μέσα στις τάξεις. Ο Κούλης αύξησε το ποσοστό των παιδιών μέσα στις τάξεις και σε συνδυασμό με την έλλειψη εκπαιδευτικών λόγο συνταξιοδότησης και μείωση των εκπαιδευτικών προσλήψεων υπεραυξήθηκαν τα παιδιά σε κάθε τάξη. Μιλάμε σε ορισμένες τάξεις φτάνουν και τα 36 παιδιά (επειδή δεν υπάρχει καθηγητής), σύμφωνα με προφορική συνομιλία με εκπαιδευτικό. Η στρατηγική του είναι εγκληματική. Επίσης εγκληματική είναι και η στρατηγική των self test η οποία γίνεται Τρίτη και Παρασκευή. Κανονικά τα self test πρέπει να γίνονται Δευτέρα (που δεν έχει προλάβει το θετικό κρούσμα να κολλήσει και τα υπόλοιπα παιδιά της τάξης, και Τετάρτη ή Πέμπτη που είναι το μέσο της εβδομάδας)

3ον  Οι έλεγχοι των τεστ ή των πιστοποιητικών εμβολιασμού πρέπει αρχικά να γίνονται από τα super market στα οποία μπαίνει πολύ περισσότερος κόσμος από τα μικρά καταστήματα. Αντί να γίνει αυτό έγινε ακριβώς το αντίθετο με αποτέλεσμα την καταβαράθρωση της μεσαίας τάξης. Δηλαδή ποιους δουλεύουν??? 

4ον Πρέπει να γίνονται έλεγχοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς και να μην αφήνουν να μπαίνει κόσμος πάνω  από ένα ποσοστό. Σύντροφος μου είπε " Βάζω έναν έναν στο μαγαζί μου, και πάω στο σπίτι μου με το αστικό όπου είμαστε μέσα στο λεωφορείο 140 άτομα παστωμένοι ο ένας επάνω στον άλλον. Αψού να κάνει ο ένας έχουμε κολλήσει όλοι" 

5ον Αφού δέχονται οι υγειονομικοί  ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές και καλό να γίνεται, αντί να η κυβέρνηση να υποχρεώσει τα καταστήματα να συμπεριφέρονται σαν δωρεάν αστυνομικοί, υποχρέωσε τους άνω των 60 και τις ευπαθείς ομάδες να εμβολιαστούν, και άσε τους υπόλοιπους που δεν κινδυνεύουν τόσο να το κάνουν εθελοντικά. 

6ον επένδυσε στην καθαριότητα και στην προσοχή (μάσκες, αποστάσεις κλπ). Αυτά λίγο ή πολύ τα εφαρμόζουν όλοι οι Έλληνες, γιατί οι Έλληνες είναι καθαρός Λαός. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου