Σελίδες

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Απάντηση σε Γερμανικές αισχρολογίες σε Βρετανικό έδαφος

Πριν από λίγες ημέρες σε εκπομπή του BBC Hardtalk(http://www.bbc.co.uk/programmes/p02kw2r0)
 που δυστυχώς δεν την παρακολούθησα ολόκληρη και προσεχτικά, ο Γερμανός οικονομικός σύμβουλος της  Μέρκελ κ. Fuchs σε ερώτηση του Βρετανού δημοσιογράφου έδωσε τις εξής απαντήσεις :

1) Πώς βάλατε την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν ξέρατε ότι δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για να μπεί?

Απ: Οι Έλληνες πείραξαν τα στοιχεία και μας κοροΐδεψαν.

Απάντηση της ΙΕΡΑΚΣ : ποιοι τα λένε αυτά? Οι αρχιερείς της διαφθοράς και της κοροϊδίας με τα σκάνδαλα της Siemens και του Χριστοφοράκου ακόμα νωπά. Αυτοί που μας πούλησαν υποβρύχια που έγερναν, αυτοί που χρημάτισαν τον Τσοχατζόπουλο και τον Τσουκάτο. Ξέρανε τα πάντα από την αρχή και ως ένα βαθμό συντηρήσανε και αυξήσανε την διαφθορά προς όφελος των γερμανικών επιχειρήσεων.


2) Το μνημόνιο όπως λένε οι ίδιοι οι Έλληνες δεν βγαίνει.

Απ: Οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και δεν δουλεύουν. Οι Έλληνες πρέπει να κάνουν τα μαθήματά τους. Προσφερθήκαμε να βοηθήσουμε την Ελλάδα να τις δώσουμε συμβούλους για να καταπολεμήσουν την διαφθορά αλλά αρνήθηκαν.

Απάντηση ΙΕΡΑΚΣ: Δεν προσπαθήσατε να μας βοηθήσετε να μειώσουμε την διαφθορά, αλλά να αντικαταστήσετε την δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση με τοπικούς κοτσαμπάσιδες. Επίσης οι περισσότεροι Έλληνες μετανάστες είναι επιστήμονες, γιατροί και μηχανικοί. Άρα οι Γερμανοί πρέπει να κάνουν τα μαθήματα τους και όχι οι Έλληνες. Ακόμα κύριε Fuchs άμα οι Έλληνες είναι τεμπέληδες τότε γιατί τους εγκρίνανε και τους δίνατε επιδοτήσεις για να μην παράγουν. Τα ροδάκινα και τα πορτοκάλια επειδή ήταν τεμπέληδες τα πετούσαν στις χωματερές. Το γάλα επειδή ήταν τεμπέληδες απαγορευόταν να το παράγουν? Τα καπνά επειδή ήταν τεμπέληδες τα ξήλωσαν από τα χωράφια. Δεν ήταν κατόπιν εντολής της ΕΕ με την σύμφωνη γνώμη των Γερμανών?

3) θέλετε ή δεν θέλετε την Ελλάδα στο Ευρώ και την ΕΕ. Εξ αρχής το ζήτημα της ΕΕ δεν πιστεύεται ότι από πλευράς κουλτούρας του κάθε λαού ήταν πολύ δύσκολο να επιτύχει?

Απ: θέλουμε την Ελλάδα στο Ευρώ και την ΕΕ και δεν κάνουμε σχέδια για να την βγάλουμε έξω.

Απάντηση ΙΕΡΑΚΣ: θέλετε μια υποδουλωμένη Ελλάδα μέσα στο ευρώ. Μια Ελλάδα γερμανική επαρχία. Ο Έλλην έχει διαφορετική κουλτούρα, διαφορετικές συνήθειες, διαφορετικό αξιακό σύστημα. Δεν ταιριάζει με αυτό του Γερμανού.

Όταν λέμε αξιακό σύστημα εννοούμε όλα τα ήθη, έθιμα και  χαρακτηριστικά που κάνουν τον Έλληνα να επιβιώνει στους αιώνες και κάτω από αντίξοες και εχθρικές συνθήκες.

Π.χ. Ο Έλλην θέλει να έχει ιδιόκτητο σπίτι και να μένει με την οικογένειά του. Σε αντίθεση με ότι γίνεται στα Βαβαρικά και Αγγλοσαξονικά κράτη στα οποία ο πολίτης θεωρείται λογικό να μην έχει δικό του σπίτι και να το νοικιάζει.

Ο Έλλην μένει με την οικογένειά του και έχει στενούς δεσμούς με τα συγγενικά του πρόσωπα, σε αντίθεση με ότι συμβαίνει στα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά κράτη στα οποία τα παιδιά μετά την ηλικία των 18 χρονών φεύγουν από το σπίτι και διατηρούν τυπικές σχέσεις με την οικογένειά τους.

Ο Έλλην θεωρεί ότι για μια απλή διένεξη δεν χρειάζεται να πάει στα δικαστήρια και να φωνάξει την αστυνομία. Σε αντίθεση με τους Ευρωπαίους που για μια απλή διένεξη ζητά την επιβολή της δικαιοσύνης ή της αστυνομίας.

Ο Έλλην του αρέσει να τρώει καλά και εύγευστα φαγητά και να δίνει φιλοδώρημα στο εστιατόριο. Για αυτόν αυτός ο τρόπος διασκέδασης είναι ταιριαστός. Ο Βαυαρός του αρέσει να πίνει μπύρα μέχρι σκασμού και τον Αγγλοσάξονα του αρέσει να πίνει αλκοολούχα ποτά και να γίνεται χάλια.  Αυτοί οι τρόποι διασκέδασης είναι ξένοι στον Έλληνα και οι περισσότεροι που το προσπάθησαν δεν τους ταίριαξε.

Ο Έλλην προσπαθεί να αγοράζει υψηλής βιολογικής αξίας, απαλλαγμένα από φυτοφάρμακα και  μεταλλάξεις και τυποποιήσεις τρόφιμα( τα οποία εν πολύς χάνουν τα θρεπτικά τους συστατικά)  από τους ντόπιους παραγωγούς. Στον μη  Έλλην αυτό του προξενεί φοβία. 

O Έλλην ακόμα και εάν δεν έχει χρήματα προσπαθεί να σπουδάσει, ο μη Έλλην ακόμα και εάν έχει χρήματα τις σπουδές τις θεωρεί χάσιμο πολύτιμου χρόνου και χρήματος.

Ο Έλλην στους παραδοσιακούς του χορούς χορεύει συλλογικά και αρμονικά χωρίς υπερβολή, σε αντίθεση με τον Αγγλοσάξονα και τον Βαυαρό που οι χοροί του είναι ατομικοί ή ανά ζεύγη και πολλές φορές στόχος είναι η υπερβολή.

Η αλληλεγγύη στον Έλληνα είναι να μην φτάσει ο συνάδελφος σε σημείο να μην μπορεί να συντηρηθεί ο ίδιος και η οικογένειά του. Στον μη Έλλην η αλληλεγγύη ξεκινάει όταν ο άλλος είναι τελείως κατεστραμμένος.

Ο Έλλην σαν μέσο πειθαναγκασμού χρησιμοποιεί την λογική και την πειθώ, και έπειτα χρησιμοποιεί βίαιες μεθόδους. Ο Βαυαρός και ο Αγγλοσάξονας  χρησιμοποιούν την τιμωρία (για αυτό και οι περισσότεροι σαδομαζοχιστικοί οίκοι ανοχής βρίσκονται στην βόρεια Ευρώπη)

Ο Έλλην θεωρεί την κτηνοβασία και την παιδεραστία έγκλημα, σε αντίθεση με τους Γερμανούς που έχουν οίκους ανοχής για κτηνοβάτες και τους Ολλανδούς στους οποίους υπάρχει και λειτουργεί νόμιμα το κόμμα των παιδεραστών.

Και τέλος για τους ελληνόφωνους γερμανοτσολιάδες νεοραγιάδες μια απάντηση για το χρέος. Στην τραπεζική Δανειστής, Δανειζόμενος και Εγγυητής είναι συνυπεύθυνοι. Αυτοί που δανείζουν πρέπει να ξέρουν που δανείζουν. Εάν δάνειζαν στην Ελλάδα και νόμιζαν ότι δανείζουν την  Γερμανία, ας πάνε στην Γερμανία να τα πάρουν. Το κόστος πρέπει να κατανεμηθεί σύμμετρος. 

Η Ελλάδα καλός έκανε και τα έπαιρνε. Αφού την δανέιζαν χαζή ήταν να μην τα πάρει? 

Τέλος όσοι λένε ότι η Ελλάδα εάν δεν πληρώσει θα είναι μπαταχτσής, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι και στο παρελθόν και η Γερμανία και η Ιταλία και η Ισπανία έκαναν ακριβώς το ίδιο πράγμα. Επίσης είναι αναγνωρισμένο από τον ΟΗΕ ότι μια χώρα, από την στιγμή που για να πληρώσει τους δανειστές πρέπει να μειώσει υγεία, στρατό και παιδεία και απειλείται η κρατική υπόσταση έχει το δικαίωμα να μην πληρώσει. 

Αγαπητέ κύριε Fuchs και αγαπητέ αναγνώστη το κράτος δεν είναι εταιρεία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου