Σελίδες

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Καταδικάζουμε την ρατσιστική – μισελληνική πολιτική του ευρωπαϊκού μορφώματος στον τομέα των παιδικών σταθμών.





Τα κριτήρια που έβαλε η ευρωπαϊκή ένωση (ΕΣΠΑ) για την εισαγωγή στους παιδικούς σταθμούς δεν είναι ρεαλιστικά, γιατί:

1ον οι άνεργες μητέρες έχουν περισσότερα μόρια. Για ποιόν λόγο μία άνεργη μητέρα να χρειαστεί να αφήσει το παιδί της σε παιδικό σταθμό? Αυτήν την υπηρεσία την χρειάζονται περισσότερο οι εργαζόμενες μητέρες. 


2ον τα εισοδηματικά κριτήρια. Εφόσον το Ελληνικό κράτος και η ευρωπαϊκή ένωση γνωρίζει ότι μεταξύ των αλλοδαπών υπάρχει τεράστια παραοικονομία και εισφοροδιαφυγή, θεσπίζοντας αυτά τα κριτήρια ουσιαστικά είναι σαν να παρέχει δωρεάν αυτήν την υπηρεσία σε αλλοδαπούς και να εξαιρεί τους Έλληνες γηγενείς. 

3ον επειδή η υπηρεσία αυτή που παρέχεται είναι πολύ σημαντική για το οικογενειακό εισόδημα, ουσιαστικά είναι σαν να μειώνει το οικογενειακό εισόδημα και την αναπαραγωγική ικανότητα των γηγενών και αντίστοιχα να το αυξάνει στους λαθρομετανάστες – λαθροέποικους που σήμερα ονομάζονται αλλοδαποί.

Η ΙΕΡΑΚΣ καταδικάζει την πολιτική αυτή του μισελληνικού - αντιευρωπαϊκού μορφώματος που θέλει να λέγεται ευρωπαϊκή ένωση και ενημερώνει τον λαό να μην έχει αυταπάτες όσον αφορά τα σχέδια της ΕΟΚ. Δεν θέλει το καλό του, απλά τώρα αρχίζει ο κλοιός και σφίγγει. 

Τα κυνοβουλευτικά κόμματα είναι βουτηγμένα στην συνυπευθυνότητα, και ακόμα και προσωρινά να βρουν λύση ή να βολέψουν 1-2 ψηφοφόρους, δεν λύνουν το πρόβλημα, αλλά το μεταβιβάζουν  στα επόμενα έτη ή σε άλλους συνέλληνες . 

Χαρακτηριστικά πρέπει να αναφέρουμε ότι ο κ. Δανιηλίδης πρόεδρος των Δήμων και Κοινοτήτων κύριος υπεύθυνος για τα ΕΣΠΑ των Δήμων, και δεξί χέρι του «αγαπητού» του Ελληνικού λαού προέδρου του ΠΑΣΟΚ, φημολογείται ότι πριν τις εκλογές χρηματοδοτεί παλιννοστούντες  προκειμένου να τον ψηφίσουν. Δεν γνωρίζουμε εάν ευσταθεί αυτή η φήμη, αλλά συνήθως το χέρι που σε ταΐζει το προσέχεις. 

Συνέλληνες το πρόβλημα δεν είναι μόνο από το εξωτερικό, και στο εσωτερικό έχουμε πρόβλημα. 

Επειδή όμως εμείς δεν είμαστε για να λέμε εσχατολογικά το πρόβλημα, αλλά να προτείνουμε και λύσεις,  η λύση είναι ο κοινοτισμός. Μια οικογένεια μπορεί να έχει ένα μέλος της το οποίο είναι άνεργο ή συνταξιούχο. Μπορούν να μαζευτούν 2-3 ανδρόγυνα και να αφήσουν τα παιδιά τους στο μέλος που είναι άνεργο ή ηλικιωμένο. Αυτό θα προσέξει τα παιδία πολύ καλύτερα και πολύ Ελληνικότερα από τον καλύτερο παιδικό σταθμό. 

Συννέλληνες υπομονή, ρεαλισμός  και μην έχετε αυταπάτες. 

ΕΣΕΤΕ ΗΜΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου