Σελίδες

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

600 χιλιάδες κατασχέσεις της εφορίας αμέσως μετά τις εκλογές.



Πριν από τις εκλογές η κατοχική – προδοτική κυβέρνηση καλλιεργούσε προσδοκίες  μέσω των καναλιών, που έχουν πάρει την θέση των ρωμαίων πραιτωριανών, ότι μετά τις εκλογές θα έβγαζε νόμο για τους υπόδουλους Έλληνες, να μπορούν να κάνουν ρύθμιση  των οφειλών τους στην εφορία με πάρα πολλές δόσεις (τις είχε προσδιορίσει στις 100). Μετά τις εκλογές δεν κρατιόταν να περιμένει τις 100 δόσεις για να καταπιεί το αίμα των υπόδουλων ραγιάδων, και τους τα πήρε μέσω κατασχέσεων όλα. Δεν σεβάστηκε ούτε τους δικούς της νόμους, για αυτό και χτύπησε ανελέητα ακόμα και αυτούς τους ραγιάδες φορολογούμενους που τους θεωρούσε «μη ληξηπρόθεσμους».


Ουσιαστικά με όρους κατοχικής ληστοσυμμορίας αυτό θεωρείται ληστεία εφόσον έβαλα χέρι στις καταθέσεις των πολιτών μέσα από το ταμείο των τραπεζών, όσο και να προσπαθούν να διαστρεβλώσουν τους δικούς τους νόμους και να το παρουσιάσουν  σαν αναγκαστικό μέτρο υπέρ της ευνομίας.

Επίσης δεν σεβάστηκαν καθόλου την τραπεζική εγγύηση, πράγμα που πρέπει να προβληματίσει πολύ τον Ελληνικό λαό που έχει καταθέσεις στις τράπεζες, όσο και τους διευθυντές και τους υπαλλήλους στις τράπεζες, που αφού πάει να χαθεί η εμπιστοσύνη στις τράπεζες και στο τραπεζικό σύστημα σε λίγο με δική τους υπαιτιότητα κινδυνεύουν να βρεθούν χωρίς αντικείμενο εργασίας. Προλαβαίνοντας την κατοχική κυβέρνηση, που θα πει ότι με αυτές τις ενέργειες σταθεροποιείται το τραπεζικό σύστημα, το τραπεζικό σύστημα αποσταθεροποιείται πλήρως, αφού βασική προϋπόθεση για κάθε σοβαρό καταθέτη είναι η αξιοπιστία και η διασφάλιση των καταθέσεων.  Η αξιοπιστία των τραπεζών έχει πληγεί βάναυσα τα τελευταία χρόνια με τις αλλεπάλληλες ενέσεις ρευστότητας από το υστέρημα του Έλληνα φορολογούμενου.   Τώρα με την κατάσχεση των τραπεζικών λογαριασμών ουσιαστικά πλήττεται και ο δεύτερος πυλώνας της τραπεζικής που είναι η τραπεζική διασφάλιση.


Το μυαλό του μέσου Έλληνα πολίτη αργεί για να κατανοήσει την πτώση της εμπιστοσύνης στις τράπεζες. Τα αποτελέσματα αυτού που έχει συντελεστεί σήμερα θα εμφανιστούν στην ψυχολογία του στα επόμενα 2-4 χρόνια. Είναι καλό στοιχείο για την επανάσταση, γιατί στερεί από την κατοχική κυβέρνηση όπλα για να διατηρήσει το υπάρχον μισελληνικό και προδοτικό σύστημα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου