Σελίδες

Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Το νέο δικαστικό σύστημα όταν θα φτιαχτεί, θα ορίσει το επίπεδο της αφέλειας κοινό.

Υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες ο άνθρωπος λειτουργεί με το ένστικτο. Σε απλές και καθημερινές συνήθειες. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πολύ εύκολο να στήσεις παγίδα στον οποιοδήποτε. Εκεί όμως πρέπει να έρχεται και να επεμβαίνει το νέο δικαστικό σύστημα και να προστατεύει την ομαλότητα και να μην δίνει δίκαιο στον πονηρό. 

Υπάρχουν περιπτώσεις που ξεφεύγουν από την καθημερινότητα και ο άνθρωπος για να τις εκτελέσει πρέπει να σκεφθεί για να κάνει ατιμία. Εκεί το δικαστικό σύστημα δεν πρέπει να δίνει δίκαιο σε αυτόν που πρέπει την ατιμία και να μην του καταλογίζει αφέλεια. 

Σημερα έχουμε την ιδιαιτερότητα να καταλογίζεται αφέλεια σε επιχειρηματικές συμφωνίες εκατομμυρίων και να μην καταλογίζεται αφέλεια σε απλές πράξεις. 

Αυτό που πιστεύουμε ότι ισχύει είναι ότι η δικαιοσύνη δεν είναι τυφλή και κοιτάει το πορτοφόλι και το τι έχει να πάρει από τους αντίδικους. 

Στο καινούργιο δικαστικό σύστημα που θα φτιάξουμε η δικαιοσύνη θα αποδίδεται από δικαστές (οι οποίοι θα περνάνε ψυχιατρικές εξετάσεις κάθε χρόνο) και οι οποίοι θα βρίσκονται σε νησί, προστατευμένοι απο τις ένοπλες δυνάμεις, και οι οποίοι ούτε θα γνωρίσουν ποιος τους απευθύνεται ούτε οι αντίδικοι θα γνωρίζουν σε ποιον απευθύνονται. 

Πρέπει να γίνει Επανελληνοποιηση. Έτσι η Τουρκία θα διαλυθεί και μετά η Ευρώπη θα καταστραφεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου