Σελίδες

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Φωτιά και τσεκούρι στους διεφθαρμένους τουρκόφιλους

Ο Κολοκοτρώνης σηκώνεται από τον τάφο, πάει και πιάνει την ξανθιά από τα μαλλιά και την ανακρίνει. 

- Καλά εμείς για ποιους ματώσαμε, για ποιους πονέσαμε, για ποιους θυσιαστήκαμε, για ποιους χάσαμε γυναίκες και παιδιά? Για να τα περνετε εσείς από την Τουρκία μέσω Κατάρ? 

- Ειναι εκσυγχρονισμός και εξέλιξη

- Να την χέσω την εξέλιξη και τον εκσυγχρονισμό. Εμείς πολεμισαμε για να ελευθερωθεί η Ελλάδα. Και από τους Βενετούς και από τους Οθωμανούς, και εγώ βλέπω, ότι εσύ που λες ότι εκπροσωπείς την Ελλάδα με τις τουρκικές λίρες κανείς ότι θα έκανε ο Τούρκος με την κάλυψη της ελληνικής σου καταγωγής. Είσαι πρόβατο με την προβιά λύκου. Και εάν ήταν ελληνική η δικαιοσύνη, αυτή που καταδίκασε εμένα θα σε είχαν καταλάβει αμέσως. Εσύ μισείς ότι Ελληνικό και καθαρό. Δεν εξηγείται διαφορετικά η επιλογή σου σε Ιταλό σύντροφό. Είσαι ντροπή για την Ελλάδα και για την ράτσα σου, γιατί την νοθευεις. Τόσοι Έλληνες δεν μπορούσες να βρεις ένα παλικάρι? 

- Και ποια θα είναι η τιμωρία

- Αρχικά θα μας πεις ποιοι άλλοι είναι στο τουρκικό κόλπο, δεύτερον θα ζητήσεις συγνώμη από τον Ελληνικό Λαό που τον κοροΐδεψες, τρίτον θα δεσμευθεί η περιουσία σου στην Ελλάδα υπέρ των πτωχών, θα σου αφαιρεθει το προνόμιο να είσαι Ελληνίδα και θα έχεις να διαλέξεις που θέλεις να πας, στο Κατάρ ή στην Ιταλία.

- Επειδή έκανα Lobbing? 

- Επειδή έκανες Lobbing με τους εχθρούς της Ελλάδας. 

- Είμαστε πολλοί και θα το πληρώσετε

- Εμείς είμαστε περισσότεροι από τοτε, αποφασισμένοι και δεν θα επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος. 

Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί
Η Τουρκία πρέπει να διαλυθεί
Πρέπει να γίνει Επανελληνοποιηση 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου