Σελίδες

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Γιατί μας ενοχλεί η παραχώρηση Ελληνικών συστημάτων στην Ουκρανία

 Αρχικά πρέπει να πούμε ότι είμαστε ενάντια στην φασιστική Ρωσία, και για εμάς το καλύτερο είναι να συνεχίσει να μαίνεται ο πόλεμος στην περιοχή μέχρι που και οι δύο αντίπαλοι να μην μπορούν να επιχειρήσουν. Όμως η παραχώρηση Ελληνικών πολεμικών συστημάτων στην Ουκρανία μας δημιουργεί τα εξής προβλήματα:

1ον αρχικά δεν μπορούμε να είμαστε μέρος της λύσης. Για να είμαστε μέρος της λύσης θα πρέπει να είμαστε τουλάχιστον ουδέτεροι. Με το να δίνουμε όπλα στην Ουκρανία που θα χρησιμοποιηθούν ενάντια στην Ρωσία δεν μπορούμε να είμαστε ουδέτεροι. 


2ον όπως φαίνεται στην φωτογραφία έχουμε δώσει 


122 ΒΜΡ-1 τα οποία τα πήραμε από τα αποθέματα των νησιών αφού εκεί χρησιμοποιούνται. Ο ισχυρισμός ότι δεν χρησιμοποιείται το πυροβόλο τους και ότι δεν υπάρχουν αποθέματα καταρρίπτεται λόγο του ότι μας ενημερώνουν οι Ουκρανοί ότι παρέλαβαν και 15000 βλήματα των 73 χιλιοστών. 
Ο ισχυρισμός ότι είναι παλαιά όντως ισχύει, όμως σε καλυμμένο προσωπικό (το οποίο είναι ακίνητο) ή σε κτίρια, έχουν πολύ μεγαλύτερο καταστροφικό αποτέλεσμα από ότι τα ποιο καινούρια  Marder τα οποία έχουν πυροβόλο των 20 χιλιοστών.
Ο ισχυρισμός ότι τα Marder αναβαθμίζουν πολύ τον ΕΣ καταρρίπτεται, γιατί ο Ελληνικός στρατός είχε και παλαιότερα ΤΟΜΑ με πυροβόλο των 20 χιλιοστών τα ΑΜΧ-10 οποία τα αγόρασε καινούρια και τα έχει  αποσύρει. 
Επίσης τα Marder επειδή είναι βαριά και έχουν καλή θωράκιση λογικά θα πάνε στον Έβρο, άρα μένει μια τρύπα στα νησιά, που μπορείς να την πεις και έμμεση αποστρατικοποίηση. 
Ο ισχυρισμός ότι οι Ρώσοι άλλαξαν τα πυροβόλα με το πυροβόλο των 30χιλιοστών στο ΒΜΡ-2 ισχύει, αλλά καταρρίπτεται γιατί στο ΒΜΡ-3 επανάφεραν το μεγάλου διαμετρήματος πυροβόλο, και μάλιστα στο διαμέτρημα των 100 χιλιοστών.

 20.000 Καλάσνικοφ τα οποία σήμερα δεν τα χρειαζόμαστε, αλλά σε έκτακτη περίπτωση θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν, όπως χρησιμοποιούνται σήμερα στην Ουκρανία. 3.200.000 σφαίρες για αυτά δηλαδή 160 σφαίρες για το κάθε ένα τουφέκι. 

60 φορητά αντιαεροπορικά Stinger τα οποία είναι υπερπολύτιμα και υπερσύγχρονα, αφού καταρρίπτουν Ε/Π, αεροσκάφη και μη επανδρωμένα και στον Έβρο και στο Αιγαίο. Επίσης επειδή λειτουργούν παθητικά δεν είναι καθόλου εύκολο να βρείς τον εκτοξευτή και συνήθως οι πιλότοι βλέπουν (όταν βλέπουν) απλά το βλήμα να έρχεται. 

17.000 βλήματα των 155χιλιοστών των οποίων η ποσότητα είναι πολύ μεγάλη. 

2100 ρουκέτες των 122 χιλιοστών. Οι ρουκέτες φέρονται από πολλαπλούς εκτοξευτές RM-70 οι οποίοι βρίσκονται στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Στον Έβρο υπάρχουν τα MLRS που έχουν διαφορετικό διαμέτρημα. Άρα και σε αυτήν την περίπτωση έχουμε έμμεση αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου, παίρνοντας όχι τα όπλα αυτά κάθε αυτά, αλλά τα πυρομαχικά τους. 

1100 RPG-18, το οποίο δεν είναι κάποιο σύγχρονο αντιαρματικό, αλλά το προγενέστερο RPG-7 κατάφερε στον πόλεμο του Ιρακ να καταστρέψει πολλά υπερσύγχρονα άρματα μάχης Μ-1. Άρα το RPG-18 έχει επιχειρησιακή ικανότητα. Στην ερώτηση εάν έχουμε καλύτερα, όντως έχουμε καλύτερα, αλλά και αυτό μπορεί να κάνει δουλειά, και καλύτερα να το έχεις και να μην το χρησιμοποιήσεις, παρά να μην το έχεις και να το χρειαστείς. 



Πρέπει να γίνει επανελληνοποίηση 

Η Τουρκία πρέπει να διαλυθεί 

Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου