Σελίδες

Δευτέρα 3 Μαΐου 2021

Η Ελλάδα πρέπει να εφαρμόσει οπισθόρμητη στρατηγική στην Τουρκία

 Οπισθόρμητος ήταν ο Περσέας όταν πολέμησε με την Μέδουσα και τις έκοψε το κεφάλι. Ο Περσέας επειδή δεν μπορούσε να κοιτάξει στα μάτια την Μέδουσα, αλλά έπρεπε να την βλέπει για να μπορεί να την σκοτώσει, προχωρούσε ανάποδα και κοιτούσε από πίσω του το είδωλο που καθρεπτίζονταν στην γυαλιστερή επιφάνεια της ασπίδας του. 

Έτσι πρέπει να λειτουργήσει και η Ελλάδα απέναντι στην Τουρκία, γιατί :

1ον η Τουρκία σήμερα πιστεύει ότι η Δύση την υπονομεύει και χρησιμοποιεί την Ελλάδα για να την χτυπήσει από τα χρόνια της Οθωμανικής αυτοκρατορίας (αυτό δεν ισχύει γιατί η Δύση τις περισσότερες φορές προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να κρατήσει την Οθωμανική αυτοκρατορία και έφτιαξε την Τουρκία). Σε περίπτωση που εμείς θα χρειαστεί να απαλλοτριώσουμε μέρος από την Τουρκία, δεν θα πρέπει να θεωρούν οι πολίτες της ότι εμείς υπονομεύσαμε την Οθωμανική αυτοκρατορία και έπειτα την Τουρκία, γιατί θα το βρούμε μπροστά μας, όταν θα μεγαλώνει η Ελλάς. 

2ον δεν πρέπει να δώσουμε λαβή στην λαβωμένης Τουρκία να επιτεθεί προς εμάς. 

3ον δεν είναι σωστό να περιμένουμε να διαλυθεί η Τουρκία, και από δικιά μας αφέλεια,  να διαλυθούμε εμείς, γιατί τα πράγματα έτσι όπως τρέχουν σήμερα είναι αφενός πολύ ρευστά και αφετέρου αλλάζουν πολύ εύκολα και γρήγορα οι καταστάσεις. 


Έτσι και η Ελλάς θα πρέπει κοιτάζοντας το εσωτερικό να υπάρχει ησυχία και έστω και οριακή ανάπτυξη, να εκμεταλλευτεί όσο μπορεί την πτώση της Τουρκίας και την έκρυθμη κατάσταση στην οποία οδηγείται, γιατί οι πολίτες της που θα είναι απογοητευμένοι από τις διαρκείς και συνεχόμενες αλλαγές που συνήθως φέρνουν χειρότερες καταστάσεις να θεωρήσουν την Ελλάς σαν μια όαση ασφάλειας και ηρεμίας. Επίσης η δυτική Τουρκία έχει τον Έλληνα μέσα της, γιατί μπορεί να καλύφθηκε ο Έλλην, αλλά παραμένει εκεί. 


Παρόλα αυτά στην δυτική Τουρκία πρέπει να συμβεί μια καταστροφή πριν ενωθεί με την Ελλάς. Αυτό γιατί :

1ον έχει πολλούς τριτοκοσμικούς που αυτοί σε καμια περίπτωση δεν πρέπει να ενωθούν με τους Έλληνες. 

2ον εάν τους δοθούν πολιτικά δικαιώματα και γίνουν εκλογές θα φέρουν στην ίδια κατάσταση την Ελλάδα με αυτήν που είναι σήμερα η Τουρκία

3ον για να μην υπάρξει περίπτωση να πάρουν κεφάλι και να καβαλικεύσουν τους Έλληνες, πρέπει να γίνει και αλλαγή στην ελίτ. Δηλαδή παραγωγικά εργοστάσια, πανεπιστήμια, επιχειρήσεις, φορείς και ιδιοκτησίες πρέπει να αλλάξουν χέρια. Είναι παράλογο να αφήσουμε ιδιοκτησίες στο ισλάμ ή σε φιλοισλαμιστές και να έχει χρηματοδότηση από αυτές η αίρεση του μονοθεισμού. Κανονικά θα πρέπει αυτές οι περιουσίες να περάσουν στην Ελληνική πατρώα θρησκεία. Είναι ευκαιρία επιτέλους με αυτήν την ευκαιρία να γίνει επανελλήνιση του πνευματικά υπόδουλου Ελληνισμού από την χριστιανική και την ισλαμική αίρεση. 

4ον πρέπει τα ορφανοτροφεία να οργανωθούν από Έλληνες στο θρήσκευμα. Με αυτόν τον τρόπο και με μια προσεκτικά σχεδιασμένη επιχείρηση εξωσωματικής εγκυμοσύνης, πρέπει οι Έλληνες να αυξηθούν αριθμητικά και να βελτιωθούν ποιοτικά.  

Η Τουρκία πρέπει να διαλυθεί 

Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί 

Πρέπει να γίνει Επανελλήνιση 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου