Σελίδες

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Και εάν κάνουν λάθος ???

Διαβάζοντας αυτό το άρθρο, φαινομενικά και εκ πρώτης άποψης είμαστε σύμφωνοι. Όμως υπάρχουν πολλά "αλλά" και "αν".  

https://www.eleytheriagora.gr/7362579-2/?fbclid=IwAR3tccsHkjUGnhaBKd5Rq78HjCqpTGppUXpHEoVWBJhY5nRfeBW5A8b-j2A

Γιατί είμαστε σύμφωνοι. 

1ον γιατί η γραφειοκρατία μειώνεται "τουλάχιστον στην Ελλάδα" όχι σε ποσό αλλά σε χρόνο. Για χαζομάρες δεν χρειάζεται να χάνεις ημέρες ή και ώρες, μπορείς να τα κάνεις το πρωί από το σπίτι ή το βράδυ. 

2ον οι επιχειρηματίες που έχουν πάρα πολλά υπο τον έλεγχό τους είναι ίσως ο μοναδικός τρόπος να ελέγχουν κατά κάποιο τρόπο το τι τους γίνεται. 

3ον εάν είσαι σωστός είναι εύκολο να το αποδείξεις. 

4ον είμαστε υπέρ της Αριστοκρατείας. Δεν θεωρούμε ότι ο Έλληνας είναι χαζός (το αντίθετο μάλιστα τον θεωρούμε πολύ έξυπνο), αλλά θεωρούμε ότι δεν έχει εκπαιδευθεί κατάλληλα από το εκπαιδευτικό σύστημα. 

Γιατί δεν είμαστε σύμφωνοι. 

1ον ποιος μας λέει ότι οι "Γκουρού" που αποφασίζουν για τις τύχες του Λαού είναι ολόσωστοι ή έχουν καλές προθέσεις? Και καλές προθέσεις να έχουν το τι είναι καλό σε μια περιοχή, από το τι είναι καλό σε μια άλλη μπορεί να διαφέρει. Πχ η νομοθεσία που ευνοεί τις μεγάλες βιομηχανικές χώρες, δεν είναι η ίδια που ευνοεί τις μικρές χώρες με μεσαία τάξη σε ένα οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον πολυδιασπασμένο. 

2ον εάν κάποιος ελέγχει και ξέρει σχεδόν τα πάντα τί τον σταματάει από το να σε κάνει ανυπολόγιστη ζημιά, όταν θα έχεις ανάγκη (με βάση το σκεπτικό ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε εκτεθειμένοι υπό κάποιες συνθήκες, πχ αρρώστια, δάνεια κλπ)? Βάζουμε τον κατάσκοπο μέσα μας. 

3ον αυτά τα συστήματα εκ των πραγμάτων δεν είναι αδιάβλητα. Πχ  μια μαζική κυβερνοεπίθεση, ή ένας καλός hacker μπορεί εύκολα να τα διαπεράσει και να τα καταστρέψει. Οπότε πάντα πρέπει να έχουμε αρχεία σε χαρτιά. 

4ον άμα ο τρόπος λειτουργίας σου δεν συνάδει με τον εύρυθμο τρόπο που θεωρούν αυτοί, τότε νομοθετούν εναντίον σου. Όμως επειδή η Ζωή είναι απρόβλεπτη, και κάτι που είναι φαινομενικά όχι καλο, μπορεί να εξελιχθεί σε σωτήριο για την ανθρωπότητα, τι θα εμποδίσει τους "πεφωτισμένους" να το εξαλείψουν? Πχ εάν οι πεφωτισμένοι ζούσαν πριν 2.500.000 χρόνια, μπορεί να έβλεπαν τους θηριώδεις και δυνατούς δεινόσαυρους με δέος και να μην τους άρεσαν οι μικρές νυφίτσες. Όμως τα μικρά θηλαστικά  τρώγαν τα αυγά των δεινοσαύρων και έτσι κατά μια άποψη αυτοί εξαφανίστηκαν. Άρα η μικροσκοπική νυφίτσα "κέρδισε" τον δυνατό και θηριώδη δεινόσαυρο. 


Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί

Η Τουρκία πρέπει να διαλυθεί 

Πρέπει να γίνει Επανελληνοποίηση 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου