Σελίδες

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Χριστιανοταλιμπάν ο Ιγκόρ σκέφτεται για σενα στο Κρεμλίνο

Σαν κόμμα είμαστε σίγουρα υπέρ μιας υγιής και αμοιβαία επωφελής σχέσης με την Ρωσία. Σαν κόμμα θέλουμε να έχουμε σχέσεις και με την Ινδία και με την Κινά. Ώμος σήμερα συμβαίνουν πράγματα που πριν από μερικούς μήνες κανένας χριστιανοταλιμπάν δεν μπορούσε να τα διανοηθεί. Αυτό γιατί έχει περάσει η προπαγάνδα των Σλάβων, ότι επειδή η Ρωσία και η Σερβία είναι ομόδοξα κράτη πάντα θα είναι φιλικά προσκείμενα προς εμάς, και πάντα θα είναι εχθρικά διακείμενα προς τον μεγάλο αντίπαλό μας την Τουρκία.



Για αυτόν τον λόγο κάποιοι ονειρεύονταν ορθόδοξα τόξα, τρικάταρτα καράβια που ελευθερώνουν την Κωνσταντινούπολη και μαρμαρωμένους βασιλιάδες που ανασταίνονται. Όμως το αποτέλεσμα της προπαγάνδας είναι τέτοιο που δεν κάθισαν ποτέ να σκεφτούν και να αναλύσουν, ότι εάν συμβεί κάτι τέτοιο και επειδή οι Ρώσοι είναι συγγενές φίλο με τους Σλάβους, που και οι δύο όμως δεν είναι Έλληνες, οι Σλαβογενείς θα μας καταπιούν και θα μας εξαφανίσουν σαν έθνος και σαν πολιτισμό.  Επίσης δεν κάθισαν να σκεφτούν ποτέ για ποιόν λόγο οι Ρώσοι να κάνουν κάτι τέτοιο. Στην πραγματικότητα εάν κάποια στιγμή κατάφερναν να δημιουργήσουν το σλαβικό τόξο που μέσω της Μακεδονίας και του λιμανιού της Θεσσαλονίκης θα τους έδινε πρόσβαση στις θερμές θάλασσες της Μεσσογείου, δεν θα χρειαζόντουσαν να κατακτήσουν την Κωνσταντινούπολη, αφού θα την είχαν παρακάμψει, και πλέον ο Βόσπορος δεν θα είχε την στρατηγική θέση που έχει σήμερα. Οπότε ο μοναδικός λόγος να εμπλακούν σε πόλεμο με την Τουρκία για την Πόλη θα ήταν για καθαρά συμβολικούς λόγους, που αμφιβάλω εάν θα άξιζε τις απώλειες. Επίσης αυτοί οι χριστιανοταλιμπάν δεν κάθισαν ποτέ να διαβάσουν ιστορία και να μάθουν ότι ο πρώτος σύμμαχος της κεμαλικής Τουρκίας ήταν η Ρωσία, πιθανός για τον λόγο που ανέφερα παραπάνω.

Ορθόδοξο τόξο και ευσεβείς πόθοι της Ρωσίας. Κατ αυτήν την πολιτισμική θεώρηση βολεύεται άριστα η Ρωσσία, ανοίγει εμπορικούς δρόμους και παρακάμπτει τα στενά του Βοσπόρου. Επίσης σε σχέση με τις περιοχές που πρέπει να "απαλλοτροιώσει" στην περίπτωση της Τουρκίας, η περίπτωση της Ελλάδος είναι πολύ ποιο εφικτή, και μέσω της θρησκείας και της προπαγάνδας δεν θα χρειαστεί να πέσει ούτε μια σφαίρα. 

Στο παραπάνω σχέδιο δεν χρειάζεται από την πλευρά της Ρωσίας να έρθει σε ρίξη με την Τουρκία, όπως φαίνεται εξάλλου και στον χάρτη. Αντίθετα μέχρι να ολοκληρωθεί το σχέδιο τους συμφέρει να κρατηθεί ενωμένη και δυνατή η Τουρκία, για να αποτελεί τροχοπέδη στην προσπάθεια ανάπτυξης της Ελλάδος, και να την εξαντλήσει οικονομικά, στρατιωτικά, πολιτισμικά και κοινωνικά έτσι ώστε να πέσει σαν ώριμο φρούτο στην αγκαλιά της "μαμάς" Ρωσίας, σύμφωνα με τους χριστιανοταλιμπάν.  Ήδη ορισμένες μειοψηφίες μέσα στην Ελλάδα σιγο ψιθυρίζουν αυτό το σχέδιο και πρόσκεινται φιλικά προς αυτό. Δεν είναι τυχαίο η διαφορετική προσφώνηση του Άνθιμου στην Θεσσαλονίκη, Είναι ο μοναδικός που κράτησε την προσφώνηση της Βυζαντινής μισελληνικής αυτοκρατορίας "παναγιότατος", γιατί φαίνεται να έχει πιάσει το νόημα του χώρου και ίσως να έχει ενδώσει στο σχέδιο αυτό. Αυτές οι ομάδες όταν θα έρθει η ώρα θα γευτούν το σπαθί των πατριωτικών και Ελληνοκεντρικών δυνάμεων.  

Η Τουρκία πρέπει να καταστραφεί
Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί 
Πρέπει να γίνει Επανελληνοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου