Σελίδες

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Ο ραγιαδισμός πρέπει να καταστραφεί - οι συλλόγοι και ομοσπονδίες είναι πεδία πολέμου

Πάει καιρός που στελέχη του ΙΕΡΑΚΣ έμαθαν για την προσπάθεια ορισμένων σωματείων για την αναζωπύρωση του αρχαίου Ελληνικού Ολυμπιακού αθλήματος "Παγκράτιο". Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν στελέχη να πάνε να παρακολουθήσουν αγώνες του Ολυμπιακού Αθλήματος και να συμβάλουν όσο και όπου μπορούν στην Εθνική προσπάθεια.

Όμορφη στολή, αλλά ελληνοκάπηλη αφού 
το παγκράτιο πεζόταν χωρίς στολή

Η τελετή έναρξης του αγωνίσματος ήταν απλοϊκά όμορφη και Ελληνοπρεπής, με πολλά Ελληνικά στοιχεία και ιστορικές αναφορές, και τίποτα δεν προμήνυε την συνέχεια. Αρχικά πληροφορηθήκαμε ότι η διοίκηση της ομοσπονδίας είναι στα δικαστήρια, πράγμα που δεν μας έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση γνωρίζοντας την κατάσταση που επικρατεί στις Ελληνικές ομοσπονδίες, αλλά σημαίνει ότι ο χώρος είναι διασπασμένος με ένθεν και εκείθεν τσανάκια.



Ο σημαντικότερος λόγος που έκανε τους Θεούς και τις Θεανές να μας λοιδωρούν, τα στελέχη μας να βράσουν από θυμό και τα κόκκαλα των ηρώων μας να τρίζουν, είναι όταν ρώτησαν τους κανόνες του αθλήματος και τους ενημέρωσαν με ποιούς κανόνες παίζεται και ότι περιμένουν τους καινούργιους κανόνες, αλλά ακόμα δεν έχουν μεταφραστεί οι κανόνες από τα ρώσικα. Δηλαδή μισέλληνες πήρατε ένα ιστορικό Ελληνικό προϊόν ταυτόσημο με τον Ελληνικό πολιτισμό, που Έλληνες αθλητές έδωσαν την ζωή τους για αυτό, και το εκχωρήσατε στους Ρώσους???? Δεν μπορείτε εσείς να φτιάξετε κανόνες και περιμένετε έτοιμη τροφή από την μαμά Ρωσία??? Α ρε Πανούση, ο Στάλιν σκέφτεται για σένα στο Κρεμλίνο. Δεν φτάνει που τελείως ανιστόρητα ντύσατε τους αθλητές με "ελληνοκάπηλες" στολές τζούντο, που πουθενά δεν αναφέρεται αυτό στην ιστορία, για να κάνετε σεφτέ στον Ρώσο προμηθευτή. Ο εν λόγο Ρώσος δεν γνωρίζει ούτε τους βασικούς κανόνες ασφαλείας των αθλητών. Δεν μπορείς να παίζεις κλωτσιές και μπουνιές και οι διαγωνιζόμενοι να μην φοράνε μασελάκι και σπασουά. Αποτέλεσμα οι 4 από τους 5 τραυματισμούς έγιναν από λάθος (όχι με πρόθεση) χτυπήματα από τους αντιπάλους στα γεννητικά όργανα. Φανταστείτε να υπήρχε και πρόθεση.  Ο άλλος τραυματισμός έγινε, γιατί ο Ρώσος δεν σκέφτηκε ή δεν ήξερε ότι στα αθλήματα ημιεπαφής με κλοτσιές και μπουνιές, τα πόδια πρέπει να είναι τελείως καλυμμένα, γιατί μπορεί με τα νύχια του ποδιού να βγάλεις το μάτι του συμπαίχτη. Ευτυχώς για τον Συνέλληνα το χτύπημα του συμπαίχτη του ήταν 2 εκατοστά κάτω από το μάτι του και δεν το έχασε, από αδιαφορία των ραγιάδων που "αγαπάνε" το άθλημα. Βέβαια ο εν λόγο Ρώσος δεν μπήκε ούτε καν στον κόπο να διαβάσει τους κανονισμούς από το αγαπημένο άθλημα του Βλαδίμηρου το SAMBO.  Εάν δεν μπορείτε εσείς ραγιάδες, να φτιάξετε τους κανόνες ρωτήστε κάποιους Έλληνες (που υπάρχουν) που μπορούν και μην καπηλεύεσται τους προγόνους που έδωσαν και την ζωή τους, για αυτό που εσείς δεν μπαίνετε στον κόπο ούτε να διαβάσετε και στην χειρότερη να αντιγράψετε όπου κρίνετε ότι είναι αναγκαίο.

Το επόμενο χτύπημα που ήρθε σαν κεραυνός από τον Όλυμπο ήταν ότι το εν λόγο άθλημα έχει την δυνατότητα μοριοδότησης για την είσοδο στο πανεπιστήμιο. Αποτέλεσμα (επειδή το έργο έχει ξαναπαιχτεί σε άλλες ομοσπονδίες) οι αθλητές να είναι σκόπιμα πολύ λίγοι και να παίζουν όλοι σε όλα τα αγωνίσματα, έτσι ώστε οι πρώτες θέσεις που μοριοδοτούν την είσοδο στα πανεπιστήμια να μοιράζονται μεταξύ των συμμετεχόντων. Σημειωτέων έτσι μειώνεται ο ανταγωνισμός και κερδίζουν προνόμια άτομα που σε άλλες περιπτώσεις δεν θα κέρδιζαν. Είναι κλασική περίπτωση "ρωσόφιλης" ομοσπονδίας, που χωρίς να είναι ολυμπιακό άθλημα έχει πετύχει να δίνει προνόμια και θέσεις εργασίας σε μέτρια στελέχη με σκοπό αυτά, επειδή ταΐζονται από τα προνόμια που τους δίνει η ομοσπονδία να έχουν φιλική στάση απέναντι της, που με την σειρά της ακολουθεί ρωσόφιλη πολιτική με ότι αυτό συνεπάγεται για τα Ελληνικά συμφέροντα. Τρανταχτό παράδειγμα είναι το άθλημα της τεχνικής κολύμβησης, Οι μέτριοι ή αποτυχημένοι κολυμβητές, ασχολήθηκαν με τα πέδιλα και πέτυχαν παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές διακρίσεις που τους εξασφάλιζαν είσοδο στο πανεπιστήμιό και θέση στο δημόσιο, όταν με αυτό το άθλημα ασχολούνταν η Ελλάδα και 2 χώρες (για να πουλάνε τα πολυκαρβονικά, που από αυτά γίνονται τα βατραχοπέδιλα). Αποτέλεσμα τα τελωνεία της Ελλάδος έχουν γεμίσει με πεδιλάδες, με ότι αυτό συνεπάγεται για την δυνατότητα που έχουν συγκεκριμένα συμφέροντα να παραβλέψουν έναν κρατικό οργανισμό ή να αποτρέψουν την πρόσβαση σε αντίπαλα συμφέροντα. Ακόμα ποιό άσχημο είναι ότι οι ρωσόδουλοι νεοραγιάδες σκοπεύουν να βάλουν το άθλημα στις στρατιωτικές σχολές, αλλά μέχρι στιγμής κολλάνε στο ότι δεν υπάρχει αντίστοιχος γυμναστής με πτυχίο. Ελπίζουμε οι στρατιωτικοί να μην κάνουν άλλο ένα λάθος και βάλουν ένα ακόμα κεφάλι της ξενόφερτης λερναίας ύδρας στον κόρφο τους. Έχουμε αρκετά αμερικάνικα, αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά,ιταλικά και ρωσσικά κεφάλια μέσα. Οι αξιωματικοί έχουν ανάγκη από Έλληνες στελέχη  Ήρωες αντίστοιχους του Ηρακλή και του Θησέα, αντίστοιχους του Αχιλλέα και του Οδυσσέα, αντίστοιχους του Λεωνίδα και του Θεμιστοκλή.

Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί
Πρέπει να γίνει επανελληνοποίηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου