Σελίδες

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Αριστεροί και προοδευτικοί, είστε οι νέοι νεοναζί!

Υπόθεση εργασίας:

Μεθυσμένος λαθροέπηκος φωνάζει στις δύο τα μεσάνυχτα στον δρόμο. Ξυπνάει με τις φωνές του ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο. Κλαίνε τα μωρά και τα παιδιά που αύριο πρέπει να πάνε σχολείο ξυπνάνε. Μειώνεται η απόδοση των ενηλίκων στην εργασία τους λόγο κακού ύπνου. Σηκώνεται το οικοδομικό τετράγωνο στο πόδι.



Αντίδραση 1: Φωνάζεις την αστυνομία. Έρχεται τον παίρνει στο αυτόφωρο, τον αφήνει ελεύθερο και την επόμενη ημέρα ξανά τα ίδια.

Αντίδραση 2 και ποιό πιθανή: φωνάζεις την αστυνομία και δεν έρχεται γιατί έχει ποιό σημαντικά θέματα να λύσει. Το οικοδομικό τετράγωνο μένει ξύπνιο και την επόμενη ημέρα ξανά τα ίδια.

Αντίδραση 3 : Η αστυνομία συνεχίζει να μην έρχεται για τρίτη ημέρα και η κατάσταση επιδεινώνεται. Ο εν λόγο λαθροέπηκος φέρνει και φίλους. Πολίτης πάει κάτω να ζητήσει τον λόγο και γίνεται συμπλοκή. Οι λαθροέπηκοι τρώνε ξύλο και έρχεται η αστυνομία. Ο πολίτης οδηγείται στο αυτόφωρο και γίνεται μήνυση εναντίων του στην οποία καλείται να πληρώσει ένα χρηματικό ποσό που δεν έχει στην εφορία, κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του, δεν μπορεί να πληρώσει της δραστηριότητες των παιδιών και είναι ελεύθερος με αναστολή. Ο πολίτης δεν ξανακάνει τέτοιο πράγμα.

Αντίδραση 4 : Η αστυνομία συνεχίζει να μην έρχεται για τρίτη ημέρα και η κατάσταση επιδεινώνεται. Ο εν λόγο λαθροέπηκος φέρνει και φίλους. Πολίτης πάει κάτω να ζητήσει τον λόγο και γίνεται συμπλοκή. Ο πολίτης τρώει ξύλο και έρχεται η αστυνομία. Οι λαθροέπηκοι οδηγούνται στο αυτόφωρο και γίνεται μήνυση εναντίων τους στην οποία καλούνται να πληρώσουν ένα ποσό το οποίο δέν έχουν και δεν τους ενδιαφέρει και βγαίνουν έξω με αναστολή. Την επόμενη ημέρα συνεχίζουν τα ίδια και χειρότερα μέχρι που τους συλλαμβάνουν και ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο αναλαμβάνει μέσω τις εφορίας να τους ταΐζει μέσα στην φυλακή.

Εάν αυτό δεν είναι ρατσισμός τότε τι είναι? 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου