Σελίδες

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Ματιά στο μέλλον

Η Ελλάς το 2018 μπαίνει σε σοβαρές περιπέτειες. Το χρήμα έχει εξαφανιστεί από την αγορά και το έχει αντικαταστήσει το πλαστικό χρήμα. Λύση σε αυτήν την ασφυξία είναι η αναγκαστική υιοθέτηση διπλού νομίσματος. Η νέα δραχμή αποτελεί βάλσαμο για την αγορά που έχει στερέψει από τις αλλεπάλληλες και παράλογες επιταγές της τρόικας εσωτερικής και εξωτερικής.


Η Τουρκία το 2020 βρίσκεται στα πρόθυρα κατάρρευσης δεν αντέχει άλλο οι τρομοκρατικές επιθέσεις έχουν πάρει διαστάσεις εμφυλίου. Οι αναλυτές σχεδιάζουν την τριχοτόμηση σε τρία κομμάτια. Η απόσχιση μόνο του κουρδικού κομματιού δεν βολεύει, γιατί το χάσμα μεταξύ κεμαλιστών και φανατικών μουσουλμάνων βαθαίνει. Το κουρδικό με αποστολή όλων των Κούρδων της Τουρκίας σε αυτά τα εδάφη, το ποντιακό που θα περιλαμβάνει τα εδάφη πάνω από το κουρδικό κράτος και εκεί θα τοποθετηθούν οι φανατικοί μουσουλμάνοι του Ερντογάν και το οποίο θα επιφορτιστεί κυρίως με το φορτίο της ανάσχεσης του ρωσικού παράγοντα στον Καύκασο, και τέλος το ευρωπαϊκό που θα περιλαμβάνει εδάφη της δυτικής Τουρκίας και της Κωνσταντινούπολης και σε αυτό το κομμάτι θα πάνε οι Κεμαλιστές. Το τελευταίο κομμάτι θα ενωθεί με την ΕΕ και το ΝΑΤΟ με την προϋπόθεση να αναλάβει μέρος του χρέους της Ελλάδας και να υιοθετήσουν τα κοινά νομίσματα της Ελλάδος.

Το 2022 Ρωσικος παράγοντας επανακάμπτει πολύ δυναμικά και με την αναθέρμανση της συμμαχίας με την Συρία κινείται απειλητικά προς την Μεσόγειο. Ήδη από το 2016 η Ρωσία ενισχύει την Σερβία σαν το πόδι της στα Βαλκάνια. Οι δυτικές δυνάμεις που έχουν εσωτερικά προβλήματα (στην Βρετανία γίνεται προσπάθεια ανεξαρτητοποιήσεως της Σκοτίας, στην Γερμανία έχουν τεράστια εσωτερικά προβλήματα με την οικονομία και τους μετανάστες, και στις ΗΠΑ εκτός από την Καλιφόρνια που θέλει να αποσχιστεί το φυλετικό μίσος έχει πάρει μορφή εμφυλίου) αποφασίζουν να μην βοηθήσουν στην προστασία της Ελλάδος. Οι μουσουλμάνοι μετανάστες που είχαν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα με σκοπό να προκαλέσουν προβλήματα, θα τους χρησιμοποιήσει η Ελλάς σαν μη κρατικούς δρόντες στα Σκόπια. Με την πεποίθηση ότι εάν διαλύσουν τα Σκόπια θα τους δώσουν σπίτια και χωράφια μπλέκονται με τους μουσουλμάνους Αλβανούς και διεκδικούν περιοχές στα Σκόπια. Έπειτα από μακροχρόνιο πόλεμο που έχει αφήσει την Βόρεια Μακεδονία βαθιά λαβομένη και με λειψανδρία, γίνεται ταυτόχρονη επέμβαση Ελλάδος,Βουλγαρίας και Αλβανίας για ομαλοποίηση της κατάστασης και τριχοτομούν το κρατίδιο. Η Ελλάδα φροντίζει να πάρει το κάτω μέρος έτσι ώστε εάν η Ρωσσική δύναμη θελήσει να επέμβει να κάνει εχθρούς πρώτα την Αλβανία και την Βουλγαρια. Από φόβο αυτές οι δύο χώρες υπογράψουν αμυντική συμμαχία με το αδύναμο πλέον ΝΑΤΟ και την Ελλάδα. Οι Έλληνες συμφωνούν αλλά με τον όρο το νόμισμα τους και η θρησκείας τους θα επεκταθεί και σε αυτές τις δύο χώρες.

Πλέων σαν πάτρωνας η Ελλάδα δεν αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Η παλαιά δυτικόφιλη ελίτ σιγά αλλά σταθερά χάνει τα προνομοιά της και μετατρέπεται σε φάντασμα του εαυτού της αφού τις έχουν δεσμεύσει τα χρήματα που  είχε στο εξωτερικό, έχει απολέσει τους ισχυρούς της "φίλους" και στην Ελλάδα κανένας δεν τους θεωρεί αξιόπιστους. Με την γεωοικονομική έκταση που έχει και την αυτάρκεια σε πρώτες ύλες και ενέργεια, ανθίζουν οι βιομηχανίες αυτοκινήτων, ηλεκτρικών και όπλων και οι βιοτεχνίες. Οι ξένες δυνάμεις την έχουν ανάγκη σαν παράγοντα σταθερότητας στην περιοχή, αλλά και είναι απρόθυμες λόγο των εσωτερικών προβλημάτων να επέμβουν για να διαρρήξουν τις σχέσεις στην περιοχή όπως έκαναν παλαιότερα. Για την ομοιογένεια του πληθυσμού, αποφασίζεται το νέο κράτος που δημιουργείται να έχει σαν επίσημη κοσμοθέαση την πατρώα Ελληνική θρησκεία. Η θρησκεία αργότερα θα αποτελέσει όπλο για την διάλυση της Ρωσίας και την προσάρτηση της Κριμαίας και του Καυκάσου. Βασικό στοιχείο του νέου κράτους είναι η αριθμητική αύξηση των Ελλήνων μέσω της πολυτεκνείας, γιαυτό τον λόγο προωθούν τον γάμο των νέων σε μικρή ηλικία και αποφασίζεται κατάργηση της ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας και μείωση των επιδομάτων των αλλόφυλων.

Η Μεγάλη πλέων Ελλάς αποκτάει πυρηνικά όπλα και αποτελεί πόλο έλξης για τους κορυφαίους επιστήμονες της εποχής που την βλέπουν σαν την μόνη δημοκρατική χώρα με δυνατότητες ανάπτυξης. Η φήμη της δημιουργεί της προϋποθέσεις για την κάτω Ιταλία να αποσχιστεί μετά από 2500 χρόνια από την πάνω Ιταλία και να έρθει στην αγκαλιά της μητέρας Ελλάδας. Έτσι η από το 2026 αποσχισμένη από την Ιταλία Παρθενόπη, αποφασίζει να αποκτήσει οικονομικοκοινωνικές σχέσεις με την Ελλάς και υπογράψει αμυντική συμφωνία το 2034. Πλέων υπάρχει ΝΑΤΟ μόνο στα χαρτιά. Η Ελλάς το 2040 είναι η κύρια δύναμη στην Μεσόγειο, με αποικίες στην Αφρική και με αμυντική συμφωνία με το ανεξάρτητο κράτος της Σκοτίας. Τα αεροπλανοφόρα και τα πυρινοκίνητα θωρηκτά αποτελούν τον φόβο και τον τρόμο των θαλασσών. Κύριος αντίπαλος η Ρωσία και η Κίνα μετά της διάλυση των ΗΠΑ. Μετά την εξαγορά των Αμερικάνικων δορυφόρων και την δημιουργία αντιβληματικής ασπίδας με δορυφόρους λέιζερ και πυραυλικά συστήματα, η Ρωσοκινέζικη διαμάχη για την άνω ανατολική Ασία βρίσκει τους Έλληνες πάνοπλους. Στην Ευρώπη αναβιώνοντας  οι συγκρούσεις μεταξύ των παλαιών μοναρχιών για τον ευρωπαϊκό χώρο, πράγμα που σε μικρό βαθμό αναζοπυρώνεται μέσω Ελληνικών προτεκτοράτων στην περιοχή. Είναι ο μόνος τρόπος να αφήσουν την Ελλάδα οι Ευρωπαίοι ήσυχη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου