Σελίδες

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Η κατοχική κυβέρνηση του κ Μητσοτάκη εκτός από την Ελληνική γενοκτονία προωθεί και τον αφοπλισμό.

Οι ζητοπατριώτες αναφέρουν συχνά ότι η Ελλάδα μικραίνει και φθίνει. Παρόλα αυτά οι ίδιοι δεν κάνουν πολλά πράγματα για να αντιστρέψουν το κλίμα, πρώτων και κύριων γιατί δεν ξέρουν. 

Αρχικά ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα είναι το οικονομικό και όποιος δεν το αντιλαμβάνεται είναι πραγματικά ηλίθιος. Δεν μπορεί με τέτοια οικονομική ανασφάλεια να προγραμματίσει κάποιος να κάνει οικογένεια την ίδια στιγμή που δεν γνωρίζει εάν θα μπορεί ο ίδιος να θρέψει τον εαυτό του. Το δεύτερο είναι ότι παλαιότερα έκαναν πολλά παιδιά οι άνθρωποι λόγο του ότι χρησιμοποιούσαν τα παιδιά σαν είδος εξασφάλισης σύνταξης, δηλαδή θα δουλεύω και θα κάνω παιδιά με το σκεπτικό όταν μεγαλώσω και δεν μπορώ να εργαστώ να με γηροκομήσουν αυτά. Κάτι τέτοιο σήμερα με το ασφαλιστικό σύστημα δεν ισχύει. Όμως αυτό που ισχύει είναι ότι μέσω του προγεννητικού ελέγχου καθώς και μέσω ειδικής αγωγής των παιδιών πιθανότατα η επόμενες γενιές θα έχουν να αντιμετωπίσουν αναλογικά λιγότερα προβλήματα. Όμως η Ελλάς χρειάζεται εκτός από ποιότητα και ποσότητα. Η ποσότητα θα επιτευχθεί αρχικά επιτρέποντας την παρένθετη μητρότητα, ενισχύοντας την υποβοηθούμενη εγκυμοσύνη και δημιουργώντας ειδικά ιδρύματα τα οποία θα είναι η ασφάλεια των οικογενειών, όπου θα μπορούν οι πολίτες που έχουν οικονομικές δυσχέρειες ή ατυχήματα κάποιου είδους να αφήσουν τα παιδιά τους και την ανατροφή τους να την αναλάβει σε μεγάλο βαθμό το κράτος. Τέλος εάν όλα αυτά δεν αποδώσουν επαρκώς θα μπορούν να δημιουργηθούν ειδικά ιδρύματα όπου στοχευμένα θα αναπαράγουν ελληνόπουλα και θα τα αναθρέφουν μέχρι την ενηλικίωση τους. 

Όσον αφορά τον αμυντικό τομέα, η κυβέρνηση επένδυσε στην πανάκριβη ποιότητα των πολύ λίγων συστημάτων. Τα Rafael και οι belhara ακόμα και να αποδώσουν καλύτερα από ότι διαφημίζονται είναι πολύ λίγα και δυσαναπλήρωτα. Πχ οι φρεγάτες belhara ακόμα και εάν έχουν 32 πυραύλους θα έχουν να αντιμετωπίσουν σμήνη από drone όπως κάνουν οι Ρώσοι, οπότε το απόθεμα των 32 πυραύλων θα εξατμιστεί στην πρώτη ή δεύτερη επίθεση. Είναι σαν να θέλεις να σκοτώσεις κουνούπια και να τα πυροβολείς. Κάποια στιγμή θα σου τελειώσουν οι σφαίρες. 

Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να γίνει μια επένδυση που δεν θέλει πολλά χρήματα στις κάμερες των στρατοπέδων με σκοπό οι στρατιώτες να μπορούν να εκπαιδεύονται και να μην αναλώνονται σε καθήκοντα νυχτοφύλακα. Έπειτα θέλει μια επένδυση σε ρομποτικά οχήματα, εκτός από drone, και τέλος θέλει εγχώρια παραγωγή σε φθηνά όπλα μακρού πλήγματος (ρουκέτες κατευθυνόμενες, ανεμοπωρούσες βόμβες διασποράς βομβιδιων και κατευθυνόμενες με ενιαία κεφαλή για την αεροπορία, βλήματα πυροβολικού των 105 και 155 χιλιοστών, και όλμων των 106 χιλιοστών, και ρουκέτες κατευθυνόμενες με laser για όλα τα όπλα και για επιθέσεις εδάφους και σαν αντιαεροπορικές). Στην Ουκρανία τα φθηνά βλήματα των 105 και 155 χιλιοστών απέδειξαν την αξία τους. Ίσως ακόμα αποδοτικότερο θα είναι να χρησιμοποιηθούν και τα άρματα σαν πυροβολικό, που έχουν τέτοια δυνατότητα. Στο ναυτικό πρέπει να αναζητηθούν μεταχειρισμένα πλοία ή ελληνικής σχεδίασης και κατασκευής πλοία γιατί σε λίγο καιρό θα μείνουμε με 7-8 πλοία. Επίσης πρέπει να αναζητηθούν και νέο αντιαεροπορικό σύστημα με πυροβόλα και airburst πυρομαχικά για την αντιμετώπιση των σμηνών drone. Καλύτερες επιλογές σε αυτήν την περίπτωση ίσως να είναι το βλήμα των 57χιλιοστων, γιατί πάει μακρύτερα, έχει περισσότερη γόμωση (τα βλήματα αυτού του είδους είναι σχετικά ακριβά, γιατί έχουν ακριβό μηχανισμό, οπότε με τον ίδιο μηχανισμό έχεις μεγαλύτερο αποτέλεσμα) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εναντίων θωρακισμένων στόχων ή καλυμμένο πεζικό με καλύτερα αποτελέσματα. έναντι ποιο μικρών διαμετρημάτων. 

Εκτός από τα πανάκριβα και με λίγο οπλισμό γαλλικά συστήματα η Ελλάδα τα τελευταία 5 χρόνια δεν έχει παραλάβει τίποτα ουσιαστικό και τα υπάρχοντα υλικά φθίνουν.

Η Τουρκία πρέπει να διαλυθεί 
Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί 
Πρέπει να γινει Επανελληνοποιηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου